Gratis verzending vanaf €45 (BE) en €75 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Verdiepingsmodule mediumschap

Vertrouwen in je mediumschap

Houden verwachtingspatronen je vaak gevangen in jouw comfortzone?

Heb jij het gevoel dat je daardoor soms op ‘safe’ speelt in jouw communicatie?

Belet deze onzekerheid je om specifieke informatie te delen?

Wil jij een verdieping aanbrengen binnen jouw mediamieke, zintuiglijke waarneming?

Ben jij klaar om in de spotlight te treden en te proeven van platformwerk?

Is je antwoord op bovenstaande vragen meestal ja?

Dan is de verdiepingsmodule ‘Vertrouwen in je mediumschap’ alles wat je zoekt om je mediumschap naar een hoger niveau te tillen! De bovenstaande situaties zullen de rode draad vormen in deze unieke module, die erop gericht is jou de nodige tools te bieden om in iedere situatie je connectie en professionaliteit binnen jouw mediumschap te bewaren.

We weten allemaal hoe kwetsbaar vertrouwen is en hoe verwachtingen, van onszelf of van de ontvanger, die onzekerheid alleen nog maar vergroten. Op zo’n momenten hebben we de neiging om op ‘safe’ te spelen, uit angst om fouten te maken, uit angst voor die ‘nee’.

Tijdens deze lessen ontdekken we de grens van onze comfortzone en gaan we deze heel bewust gaan verkennen. We onderzoeken in diverse situaties welke tools we kunnen hanteren als houvast tijdens die momenten van onzekerheid. We brengen een verdieping aan binnen onze zintuiglijke waarneming, waardoor we de durf vinden om specifieke informatie te delen tijdens onze consulten. Als kers op de taart gaan we praktisch aan de slag met platformwerk, de ideale situatie om het verworven vertrouwen in ons mediumschap te verankeren.

Ben jij klaar om het zelfzekere medium in jezelf te ontdekken? Ik begrijp als geen ander dat dit een uitdaging kan zijn. Maar diep vanbinnen weten we allemaal dat dit de sleutel is tot overgave. En vergeet niet, ik ben er als ervaren medium (met heel veel zelfkennis!) om je hier stap voor stap door te begeleiden. Ben je klaar om deze uitdaging samen met mij aan te gaan?

Schrijf jezelf hieronder in en groei richting de beste versie van jezelf! 

Voor wie is deze verdiepingsmodule?

Deze verdiepingsmodule is voor iedereen die de basismodule ‘Ontwikkel je mediamieke talenten’ afgerond heeft.. Na deze verdiepingsmodule is er indien gewenst de mogelijkheid om door te stromen naar de andere verdiepingsmodules ‘De essentie van je mediumschap’ en ‘Finetune je privéconsulten’. Na het voltooien van de 4 modules ontvang je van ons een certificaat “Mediumschap” voor het afronden van de volledige opleiding.

Klaar om op zoek te gaan naar het medium in jezelf?

We begeleiden je graag op jouw unieke spirituele pad!

Praktische info over deze module.

  • Elke module omvat 8 lesdagen (jij kiest jouw vaste dag op maandag OF 4 weekenden) van 10u tot 16u, verspreid over een half jaar.
  • De kostprijs is 600 euro of er is ook een optie om gespreid te betalen, dan betaal je in het totaal 650 euro.
  • Prijs is incl. koffie, thee, waters en lesmateriaal.
  • Vanaf de start van je opleiding kan je iedere 1ste dinsdag van de maand gratis deelnemen aan onze online trainingsavond via Zoom (19u30-22u00) en elke 3de dinsdag van de maand aan de opencirkelavond op onze locatie. Dit zijn de uitgelezen momenten om jouw kennis onder deskundige begeleiding om te zetten naar de praktijk. Dit met 1 doel: de drempel naar het werkveld voor jou zo laag mogelijk maken.

Inschrijven

Geen evenementen gevonden!
Inschrijving gespreide betaling

Bij het versturen van onderstaand formulier ga je de verbintenis tot inschrijving aan. Na inschrijving ontvang je van ons de factuur voor gespreide betaling (zie voorbeeld). Om teleurstelling te voorkomen vragen wij om het voorschot onmiddellijk te voldoen. Je plaats kan immers pas gereserveerd worden op het moment dat wij het voorschot hebben ontvangen.

Voorbeeld van afbetalingsplan gebaseerd op een lesreeks van 8 lesdagen in 2023, totaalbedrag van 650 euro (startdatum 28/02/2023 - einddatum 20/06/2023):

- voorschot bij inschrijving: 150 euro - onmiddellijk te voldoen
- 1ste schijf: 125 euro vóór 28/02/2023
- 2de schijf: 125 euro vóór 31/03/2023
- 3de schijf: 125 euro vóór 30/04/2023
- 4de schijf: 125 euro vóór 31/05/2023

 

Alle lesgelden moeten steeds voldaan zijn voor aanvang van de laatste les.

Startdata

8 maandagen – Startdatum augustus / september 2023
( |  |  |  |  |  & )
4 weekenden – Startdatum augustus / september 2023
( |  |  & )

Algemene voorwaarden

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Team Mediumcollege

Wees de eerste om jouw ervaring van deze nieuwe opleiding te delen!