Gratis verzending vanaf €45 (BE) en €75 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Verdiepingsmodule mediumschap

De essentie van je mediumschap

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat jou als medium uniek en waardevol maakt?

Droom jij ervan om jouw mediamieke zintuigen optimaal te benutten?

Mist jouw connectie soms dat tikkeltje kracht om gevoel en emotie over te brengen?

Wil jij, naast verbinden, ook echt “raken”?

Vind je het soms moeilijk om tijdens een consult recht naar de essentie te gaan?

Is je antwoord op bovenstaande vragen meestal ja?

Dan is de verdiepingsmodule ‘De essentie van je mediumschap’ alles wat je zoekt om je mediumschap naar een hoger niveau te tillen! De bovenstaande situaties zullen de rode draad vormen in deze unieke module, die erop gericht is jou de nodige tools te bieden om in iedere situatie je connectie en professionaliteit binnen jouw mediumschap te bewaren.

Wat maakt iemand uniek? Wat maakt iemand anders dan alle anderen? Om antwoord te geven op deze vragen is het belangrijk om eerst en vooral de connectie met onze ziel te versterken. Tijdens deze lessen gaan we dan ook op zoek naar onze eigen essentie, wat ons bijzonder maakt als persoon, als medium.

We onderzoeken hoe we onze authenticiteit kunnen inzetten om dieper te duiken in persoonlijkheid, emoties en gevoelens. We brengen een verdieping aan binnen onze zintuiglijke waarneming en geven hierdoor ons helderzien, helderhoren, helderruiken, helderproeven, heldervoelen en helderweten een boost.

We verkennen elk hoekje van iemands “zijn”, om ten slotte te landen in de essentie. Tijdens deze lessen ontvang je de nodige tools om dit alles te verweven in een zielsverbindend verhaal.

Ben jij klaar om het zelfzekere medium in jezelf te ontdekken? Ik begrijp als geen ander dat dit een uitdaging kan zijn. Maar diep vanbinnen weten we allemaal dat dit de sleutel is tot overgave. En vergeet niet, ik ben er als ervaren medium (met heel veel zelfkennis!) om je hier stap voor stap door te begeleiden. Ben je klaar om deze uitdaging samen met mij aan te gaan?

Schrijf jezelf hieronder in en groei richting de beste versie van jezelf! 

Voor wie is deze verdiepingsmodule?

Deze verdiepingsmodule is voor iedereen die de basismodule ‘Ontwikkel je mediamieke talenten’ afgerond heeft.. Na deze opleiding is er indien gewenst de mogelijkheid om door te stromen naar de andere verdiepingsmodules  ‘Vertrouwen in je mediumschap’ en ‘Finetune je privéconsulten’. Na het voltooien van de 4 modules ontvang je van ons een certificaat “Mediumschap” voor het afronden van de volledige opleiding.

Klaar om op zoek te gaan naar het medium in jezelf?

We begeleiden je graag op jouw unieke spirituele pad!

Praktische info over deze module.

  • Elke module omvat 8 lesdagen
    • jij kiest jouw vaste dag op maandag OF je kiest voor 4 weekenden.
    • De laatste lesdag bestaat uit een evaluatiemoment gevolgd door een individuele bespreking om jouw net dat stukje extra houvast te geven binnen jouw mediumschap.
    •  
  • De kostprijs is 600 euro of er is ook een optie om gespreid te betalen, dan betaal je in het totaal 650 euro.
  • Prijs is incl. koffie, thee, waters en lesmateriaal.
  • Vanaf de start van je opleiding kan je iedere 1ste dinsdag van de maand gratis deelnemen aan onze online trainingsavond via Zoom (19u30-22u00) en elke 3de dinsdag van de maand aan de opencirkelavond op onze locatie. Dit zijn de uitgelezen momenten om jouw kennis onder deskundige begeleiding om te zetten naar de praktijk. Dit met 1 doel: de drempel naar het werkveld voor jou zo laag mogelijk maken.

Inschrijven

Geen evenementen gevonden!
Inschrijving gespreide betaling

Bij het versturen van onderstaand formulier ga je de verbintenis tot inschrijving aan. Na inschrijving ontvang je van ons de factuur voor gespreide betaling (zie voorbeeld). Om teleurstelling te voorkomen vragen wij om het voorschot onmiddellijk te voldoen. Je plaats kan immers pas gereserveerd worden op het moment dat wij het voorschot hebben ontvangen.

Voorbeeld van afbetalingsplan gebaseerd op een lesreeks van 8 lesdagen in 2023, totaalbedrag van 650 euro (startdatum 28/02/2023 - einddatum 20/06/2023):

- voorschot bij inschrijving: 150 euro - onmiddellijk te voldoen
- 1ste schijf: 125 euro vóór 28/02/2023
- 2de schijf: 125 euro vóór 31/03/2023
- 3de schijf: 125 euro vóór 30/04/2023
- 4de schijf: 125 euro vóór 31/05/2023

 

Alle lesgelden moeten steeds voldaan zijn voor aanvang van de laatste les.

Startdata

8 maandagen – Startdatum begin februari 2024
( |  |  |  |  |  |  & )

4 weekenden – Startdatum begin februari 2024
( |  &  | &  |  & )

Algemene voorwaarden

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Team Mediumcollege

Wees de eerste om jouw ervaring van deze nieuwe opleiding te delen!