Gratis verzending vanaf €45 (BE) en €75 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Open Cirkel Avond

Elke derde dinsdag van de maand

Heb jij zin in een wonderbaarlijke avond dicht bij jezelf en de Zielenwereld, waarmee je door jouw aanwezigheid ook bijdraagt aan de groei van onze studenten?
Lees dan snel verder! 🙂

Mediums en kaartleggers in opleiding geven op deze avonden korte, oefengerichte privéconsulten.

Met deze avonden creëren wij een opportuniteit voor onze studenten om hun kennis in de praktijk om te zetten, maar bieden wij ook u als gast een sfeervolle avond met mooie ervaringen.

De inhoud van de trainingen is iedere cirkel weer anders, gericht op een diversiteit aan oefeningen.

Hoogtepunten van een Open Cirkel avond:

 • Onze studenten krijgen de kans om hun kennis in de praktijk om te zetten.
 • Als gast krijg je 2 oefenconsulten, de oefenconsulten kunnen bestaan uit healing, communicatie met overledenen of kaartleggen.
 • Een gezellige, verbindende avond onder gelijkgestemden met bijhorende koffie, thee, water en versnaperingen.

Voor wie is deze Open Cirkel avond?

 • VOOR GASTEN: voor iedereen die zin heeft in een spirituele avond. Tickets zijn verkrijgbaar onder de datum van het evenement. Nieuwe omstandigheden vragen een andere aanpak. Omwille van Covid zijn wij genoodzaakt om op dit moment met tijdsloten te werken. Je kan bij het inschrijven kiezen voor volgende tijdsloten: van 19u30 tot 20u30 OF van 21u tot 22u.
 • VOOR STUDENTEN: trainen is enkel mogelijk voor studenten aan het MediumCollege. Je kan je als student gratis inschrijven door te bellen naar 089/24.75.50.

Klaar om op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf?

We begeleiden je graag op jouw unieke spirituele pad!

Bereikbaarheid:

 • Onze leslocatie is bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Het trein- en busstation van Genk ligt op 600m.
 • Gratis parkeren kan aan de Molenvijvers op 450m van de leslocatie.
 • Elke 3de dinsdag van de maand van 19u30 tot circa 22u00
 • De kostprijs is 15 euro
 • Prijs incl. koffie, thee, waters en een wonderbaarlijke avond
Geen evenementen gevonden!

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Nicole Lemmens

Interessant, leerrijk maar vooral verrassend. Heleen spreekt met zoveel passie over psychic art dat de kans groot is dat deze “microbe” je ook” besmet”.
Met kennis van zaken begeleidt ze je met het creëren van aura tekeningen waarmee je jezelf verbaast.
Een echte aanrader voor iedereen!

Nathan Van der Veken

Als je een les volgt bij Marc weet je dat je goed zit,
Hij geeft je in een aardig tempo en op een leuke manier al zijn kennis mee die hij over velen jaren heeft opgedaan.
Maar dit is bij Jasmien ook zeker het geval, ze willen van jou de meest complete mensen maken in dit vak, en dat merk je,
ze houden zich niet in en vertellen je alles wat ze weten, en dan weet je gewoon dat ze zeer oprecht zijn, dat is heel fijn.
Ik heb ondertussen bijna alle opleidingen gevolgd en ik ben er hard mee gegroeid.
Bij deze wil ik dan ook alle docenten van het mediumcollege bedanken 🙂
Een echte aanrader waar je geen spijt van zal hebben!

Karen Vandeboer

Ik heb Jasmien voor het eerst ontmoet op een spirituele beurs, waar haar energie er voor mij uitsprong tussen alle andere standhouders. In januari ben ik met de opleiding mediumschap gestart, en ik heb al na enkele lessen enorme sprongen gemaakt. Jasmien heeft een geweldige, oprechte persoonlijkheid en geeft haar lessen geïnspireerd en vol humor, en zij stimuleert het zelfvertrouwen van al haar cursisten. Bovendien maakt ze uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. De opleiding is een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk – de oefeningen zijn uitdagend maar geven goede handvaten om zelf ook buiten de opleiding aan de slag te gaan met oefenen. Ik kijk uit naar elke les- en oefenavond!

Elena Heylen
Ik heb, in het verleden, al verschillende opleidingen gevolgd maar nog nooit een docent als Marc (én/of Jasmien!) ontmoet. Marc is een zéér gedreven, enthousiast lesgever. Hij geeft je zijn eigen (jarenlange) ervaringen, inzichten en kennis mee, maaaaar… hij zal nòòit zijn eigen mening of interpretatie 'opdringen' hij geeft deze mee maar laat je de totale vrijheid om er je eigen ding mee te doen. Het is zeker geen docent wiens visie 'de énige waarheid' is (in tegenstelling tot vele anderen ;-)) Integendeel, hij staat open voor ieders interpretatie en zal je zelfs stimuleren/ pushen om zélf je eigen interpretatie te ontwikkelen, om zelf na te denken. Hij is een leraar die je zìjn (basis-)ingrediënten meegeeft maar je aanmoedigt om er je eigen, unieke recept mee te maken. Een opleiding bij Marc is dus géén ‘papegaaien’werk of vanbuiten leren, maar evenzeer een les in zelf nadenken en zelf verbanden leren leggen. Kortom….. een enthousiast TOP-docent die, voor mij, de hoogste score verdient: 5/5!! ‘besmette’ leerling! 😉
Terre Mulier
De lessen Mediumschap van Jasmien Gerits zijn een grote aanrader. Ze is één van de meest genereuze en gepassioneerde leerkrachten die ik al heb ontmoet. Ze creëert een veilige leeromgeving en de optimale omstandigheden om je als student te doen groeien. Het is fijn dat ze integere inzichten geeft over haar eigen leerproces. Een leerkracht/mentor uit de duizend! Als je bang bent om de stap te wagen, zal Jasmien je altijd gesteund en welkom doen voelen.
Rosette Hendrix
Gedurende het traject leer je jezelf nog beter kennen, worden wonden geheeld en reik je naar de top van je hoogst potentiële. De docent geeft met veel geduld en liefde al haar kennis aan je door zodat je zelf een krak wordt in het lezen van de astrologische taal.
Ann Smets
De beroepsopleiding astrologie is van topkwaliteit. Samen met een ervaren astrologe en boeiende medecursisten stap je de magische wereld van sterren en planeten in.
Thomas Brants
Als je graag meer wilt weten over kaartleggen, dan zit je goed bij Mark. Heeft zeer veel kennis erover. Ook is hij zeer goed in hypnose.
Thomas Brants
De opleiding voor medium, is zeker een aanrader, Jasmien begeleid je top, en haalt je talenten in je volledig naar boven. Als je ooit mediumschap wilt volgen, dan zit je hier op de juiste plaats.
Thomas Brants
Astrologie opleiding is zeer leerzaam, en je wordt goed begeleid door Sandra, ze behoort voor mij tot de top 10 astrologen in de Benelux. Zeker een aanrader.
Sabien Vanhoef
Ik zit halverwege mijn eerste module rond mediumschap, waar ik bijna ‘per toeval’ bij ben uitgekomen. Noodgedwongen vinden de lessen voorlopig online plaats. Ik twijfelde er eerst door, maar ook op deze manier kan je leren, kan je je verbinden met andere cursisten, maar zeker ook met de zielenwereld. Jasmien helpt mij en mijn medestudenten om onze ‘voelsprieten’ te ontwikkelen. Verwacht je aan een eerlijk en warm antwoord op je vragen, aan een lesgeefster die je helpt om naar je eigen vaardigheden en beperkingen te kijken, die je zal ondersteunen en opbouwende feedback geven. Het is al een leerrijke reis geweest en ik voel een mooie, spannende en liefdevolle wereld die ik bewuster mag zien en ervaren. Sinds ik de opleiding volg is mijn leven rijker geworden. Een van de beste keuzes in 2020.
Stefan Vennekens
Eigenlijk ben ik geen schrijver maar wil het toch even delen dat na een paar consultaties bij Jasmien, wij echt wel overtuigd waren van de boodschappen van de zielenwereld, Jasmien verteld zoveel kleine dingen over onze dochter die alleen wij kunnen weten. Ik ben nu zelf het eerste jaar opleiding mediumschap aan het volgen en kan het iedereen aanbevelen die er interesse in heeft of toch nog met twijfels zit, het is echt wel Jasmien haar passie om met volle overtuiging en inzet les te geven en een eerlijke boodschap van de zielenwereld over te brengen.
Sabina
Mijn intentie was om maar 1 module te doen uit nieuwsgierigheid en om me beter te kunnen intunen. Maar de opleiding oversteeg mijn verwachtingen en zit ondertussen halverwege bij De Essentie ! Het is een bezielde en magische reis naar innerlijke groei , vertrouwen en verbinding.
 Dikke merci Jasmien!
Sonja Damm
Ik volgde de opleiding mediumschap (gedeeltelijk) bij Jasmien en lenormand bij Marc, 2 super teachers en toch allebei op hun manier, dat maakt de opleiding c.q. cursus zo interessant. Bij mediumschap voelde ik dat ik groeide en gaf mij een boost in mijn zelf vertrouwen.(dank je wel Jasmien en ook mijn mede cursisten (allemaal super mensen)) Lenormand had ik al enige ervaring en diverse cursussen gevolgd. En ik moet zeggen dat je bij Marc geen standaard cursus lenormand leggen krijgt en dat maakt het zo interessant en aangenaam om te volgen (bedankt Marc). Je voelt de passie voor lesgeven bij allebei en daarom raad ik het Mediumcollege ook aan voor mensen die er behoefte aan hebben 9️⃣
Carine Bensch
Volg nu twee jaar medium en had zonder Jasmien nooit gestaan waar ik nu sta. Ze zijn oprecht met je betrokken. eerlijk en integer. En mijn persoonlijke groei gaat als een speer! Een echte aanrader! Mijn leven is er zeer positief door veranderd!
Ingrid de Smet
Ik heb lenormand 1 en 2 gevolgd bij Marc. ook numerologie. Nu nog de masterclass afronden. Ik ben super tevreden met wat ik tot nu toe bij jullie geleerd heb ! hopelijk komen er nog vele uren scholing bij waardoor ik nog meer voor anderen kan betekenen ! een aanrader voor iedereen die hiervoor interesse heeft 🙂
Elena Heylen
Ik volg(-de) opleiding, zowel bij Jasmien (mediumschap) als bij Marc (Lenormand), en ben zoooo blij deze 2 FANTASTISCHE mensen, met beide voeten op de grond, te kennen!! Ik was al bezig met Tarot en had (eerlijk gezegd!) mijn bedenkingen bij Lenormand maaaaaar…. een lesgever als Marc geeft je een totaal andere kijk op ‘kaartleggen’!! Hij is zeer enthousiast, geanimeerd én (belangrijk!!) hij laat IEDEREEN vrij in eigen inbreng en interpretatie, DIT maakte voor mij hét verschil! Kortom….. een aanrader voor iedereen die nog zou twijfelen! Kom anders eens naar een trainingsavond: elke 3de dinsdagavond van de maand in Genk en ondervind dan zelf wat mijn(en vélen anderen!)hun ervaring is 😃
Estel Smets
 Ik ben gestart met de basis opleiding : ontwikkel je mediamieke talenten, hier ontdekte ik dat ik meer kan dan ik zelf besef. Met veel enthousiasme begon ik de 2e module : verfijn je mediumschap, hier kwam ik mede door het vele oefenen in een stroomversnelling en dat smaakte weer naar meer! Nu doe ik de 3e module : vertrouwen in je mediumschap, ik ben al enkele keren uitgedaagd in dit vertrouwen en heb al telkens veel geleerd over mezelf! Een top opleiding met een top lerares!
Pamela Vermeire
Een online workshop gevolgd bij Jasmien. Die is goed verlopen, een stukje theorie en ook praktijk. Geven en ontvangen, heerlijk! Ik kan mediumcollege aan iedereen aanraden
Gevers debby
Ben een tijjdje geleden bij Jasmien geweest en voor mij was het een hele leuke ervaring. Jasmien is echt een goed medium die correcte informatie door krijgt. Ik wens je nog veel succes jasmien doe zo verder. Liefs debby
Karolien Schruers
Fantastische cursussen, gegeven in een veilige omgeving, door bekwame en enthousiaste docenten. Ik volgde er al heel wat, eens je ervan geproefd hebt, laat het je niet meer los. Tijdens de cursus ‘Communicatie met je onderbewustzijn’ leerde ik van Marc vol verbazing en enthousiasme welke grote meerwaarde dit heeft, een waardevolle tool die je, niet alleen tijdens de avond zelf, maar vooral achteraf en voor de rest van je leven kan toepassen. Elke cursus die ik al volgde voelde aan als een cadeautje aan mezelf. Dit mag je jezelf absoluut gunnen als je dichter bij jezelf en meer in je kracht wilt komen te staan.
Nancy Sleven
Door de open lesdag had ik meteen het gevoel dat ik hier moest zijn en dan vooral de curcus mediumschap iets voor mij zou zijn. Ik kwam in een zeer fijne groep terecht en kon mezelf zijn. We hielpen elkaar door de moeilijke momenten heen en jasmien zorgde ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. De trainingsavonden zijn voor mij echt een cadeau om te mogen oefenen. De geweldige energie die er is en voor mij het durven oefenen verbaasd me zelf vaak wat ik kan en zorgt natuurlijk voor een boost aan zelfvertrouwen. Jasmien is een topper in het lesgeven en bij de oefeningen zal ieder op zijn eigen niveau uitgedaagd worden. Was het een emotionele of moeilijke oefening geweest was jasmien er altijd om ons te ondersteunen op de juiste manier. Ik heb de basiscursus volbracht en kijk enorm uit naar de tweede module in september!
Maud
Mooi om de contacten te mogen ervaren met een wereld die voor velen zo beangstigend is of zelfs niet bestaat. En dat steeds stevig met de voetjes op de grond. Dankjewel, Jasmien, voor je oprechte inzet en strijdlust om de vele vooroordelen over ‘gene zijde’ te weerleggen. Zo weet je zelfs de grootste sceptici onder ons te overtuigen 🙂 Zeer leerrijke opleiding om je intuïtieve vermogens en mediamieke talenten te ontwikkelen.
Pascale Was
De opleidingen worden heel goed gegeven in een toffe sfeer. Ze werken met een fantastisch team. Gewoon een aanrader. Ook achteraf krijg je nog een goede begeleiding en ben je nog altijd welkom op hun oefenavonden.
Natascha Collas
Wauw, wat een prachtige zalige ervaring. Ik zou zeker en vast zo terug gaan. Het geeft troost en kracht… En ze vertelt dingen die ze echt niet zomaar kan weten. Ze zat er “boenk op”. Blij dat ze dit voor mij en vele anderen kan doen. Blij dat ik het heb mogen ervaren via haar. Mijn papa was er echt bij! Dit neemt nooit niemand mij nog af! GROTE fan van Jasmien
Brigitte Storms
Ik en mijn dochter waren te gast bij de oefen avond lenormand. De cursisten hebben echt kennis en zijn eigen met de kaarten. Ook zijn we heel goed ontvangen. hele lieve mensen. En een hele mooie energie hangt er je voelt je er meteen thuis. Dank je voor de uitnodiging . En wie Weet tot snel . Gr Brigitte en Mendy
Sabie Sabie
Wat een ervaring .. super toffe mensen ontmoet … mijn interesse groeit naar meer . Dankjewel voor deze heerlijke dag ❤️
Kelly Leysen Haesen
Open lesdag, zeker doen, is echt de moeite….. je verlegt je grenzen !
Karolien Schruers
Ik heb gisteren enorm genoten van de open lesdag Jasmien verstaat de kunst je van je eigen kunnen versteld te laten staan… ongelooflijk wat ze naar boven weet te brengen. En dit op een warme, liefdevolle manier… er heerst een heel mooie sfeer van vertrouwen… Wat astrologie betreft vond ik het gedeelte waar men met persoonlijke geboortedata en uren van de gasten werkte interessant, dat had langer mogen duren, het theoretische gedeelte is ongetwijfeld heel interessant als je de cursus volgt, maar daar lag mijn interesse niet zo. Ik keek enorm uit naar de numerologie, en terecht, zo bleek. Kaarten zeiden me tot gisteren minder, daar had ik zelf minder feeling mee, ookal kwam er bij eerdere leggingen door hun studenten enorm veel waarheid naar boven en wisten ze me eerder al tot tranen toe te bewegen… iets in me bleef sceptisch… Tot gisteren, Marc nam mijn laatste twijfels weg, door zijn manier van brengen, door zijn nuchtere kritische houding tov wat er soms beweerd wordt in de kaarten te kunnen lezen… Ik voelde ook bij Marc de echtheid, de puurheid Neem daarbij hun enthousiasme, hun warme persoonlijkheid en het vertrouwen dat ze uitstralen, de warme band die je voelt tussen hen en de studenten…. Dit wordt met zoveel liefde gedaan. Dit voelt als thuiskomen en laat me niet meer los
Elke Willems
De open lesdag was super. Jullie kijk en aanpak is zeer warm, geaard en open! Dankjewel 💚
Marika Economou
De open lesdag was super! Heel leuk om wat meer informatie te krijgen over met wat jullie bezig zijn, maar vooral het zelf ondervinden wat alles inhoudt was geweldig! Bedankt voor alle tijd en moeite die jullie er hebben in gestoken! We werden vriendelijk ontvangen, en heel goed begeleid. Een echte aanrader!
Cindy Ceyssens
De open lesdag gisteren was super. Het mediumschap gaat me heel goed af. Toffe organisatie. Toffe groep ook. Astrologie vond ik iets minder. Maar dat zal aan mijn interesse gebied liggen.
Chris Vissers
Super op een mooie manier word er zoveel gedeeld waar vooral de persoon zelf beter van word !.
Kathleen Vertessen
Zoveel bijgeleerd op 1 namiddag door zeer aangename en professionele begeleiders gegeven. Kunnen ondervinden wat me ‘echt’ ligt, hoewel alles wel interessant is. Bedankt voor deze aangename namiddag. Mij zie je zeker terug in de les.
Veerle Dederen
Super ervaring, diep geraakt door de kennis van de cursist. Prachtig om met mijn papa en overleden zoon zo in contact te gaan 💕
Brigitte Custinne
super interessante namiddag gehad!ben verbaasd wat goede mediums hier al tussen zit! en Jasmien super toffe madam! ne krak in het vak <3
Waldo T. Mojet
Een prachtige en gedegen opleiding, waarin u leert om datgene wat in u zit als talent tot uiting te brengen en andere mensen daarmee te laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde. U bent zo de stem voor hen die geen stem meer hebben. Zij staan vaak te springen om hun geliefden te laten weten dat het goed met hen gaat.
Nathalie Frérotte
In een vertrouwelijke omgeving leer je je te ontplooien. Je kan volledig jezelf zijn en wordt begeleid door een supertof medium Jasmien. Ik kan het iedereen aanraden om te starten. Je komt dichter bij jezelf en leert de juiste tools om mediamiek in het leven te staan.
Heleen Bisshop
Heel waardevolle opleidingen die je niet enkel begeleiden bij het ontwikkelen van je talenten, maar je ook zoveel dichter bij jezelf brengen. Jasmien en Marc dragen kennis en kunnen over met zoveel passie en creëeren telkens opnieuw een veilige omgeving om op jouw eigen tempo te groeien en bloeien!