Gratis verzending vanaf €45 (BE) en €75 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Verdiepingsmodule mediumschap

Finetune je privéconsulten

Heb jij soms het gevoel dat je je laat beïnvloeden door je ontvanger?

Ben jij bereid om de structuur van jouw mediumschap verder uit te diepen?

Voel je soms die druk om te “moeten” presteren?

Mis je de flow in jouw consulten?

Wil jij, naast mediamieke en intuïtieve readings, praktisch aan de slag met het geven van spiritual assessments?

 

Is je antwoord op bovenstaande vragen meestal ja?

Dan is de verdiepingsmodule ‘Finetune je privéconsulten” alles wat je zoekt om je mediumschap naar een hoger niveau te tillen! De bovenstaande situaties zullen de rode draad vormen in deze unieke module, die erop gericht is jou de nodige tools te bieden om in iedere situatie je connectie en professionaliteit binnen jouw mediumschap te bewaren.

We weten allemaal hoe kwetsbaar vertrouwen is, zeker wanneer je ontvanger zegt: “nee, dit herken ik niet”. Het is het moment waarop we vaak eventjes onze connectie verliezen en bang worden om fouten te maken.

Tijdens deze lessen zoomen we in op situaties die jou onzeker maken en gaan we onder andere dieper in op het omgaan met nee’s, zodat jij jouw communicatieve flow ten allen tijde kan bewaren. Naast het uitdiepen van boodschappen, bewijzen en de nodige aandacht voor de energie, flow en mindset binnen een consult, gaan we praktisch aan de slag met het geven van een spiritual assessment: hét consult om mensen inzichten te geven in hun spirituele ontwikkeling.

Het geven van een waardevol spiritual assessment kan echter enkel wanneer we zelf een goede relatie hebben met ons eigen gidsenteam. Tijdens deze module ontvang je de nodige tools om deze connectie een extra boost te geven.

Ben jij klaar om het zelfzekere medium in jezelf te ontdekken? Ik begrijp als geen ander dat dit een uitdaging kan zijn. Maar diep vanbinnen weten we allemaal dat dit de sleutel is tot overgave. En vergeet niet, ik ben er als ervaren medium (met heel veel zelfkennis!) om je hier stap voor stap door te begeleiden. Ben je klaar om deze uitdaging samen met mij aan te gaan?

Schrijf jezelf hieronder in en groei richting de beste versie van jezelf! 

Voor wie is deze verdiepingsmodule?

Deze verdiepingsmodule is voor iedereen die de basismodule ‘Ontwikkel je mediamieke talenten’ afgerond heeft. Na deze verdiepingsmodule is er indien gewenst de mogelijkheid om door te stromen naar de andere verdiepingsmodules ‘Vertrouwen in je mediumschap’ en ‘De essentie van je mediumschap’. Na het voltooien van de 4 modules ontvang je van ons een certificaat “Mediumschap” voor het afronden van de volledige opleiding.

Klaar om op zoek te gaan naar het medium in jezelf?

We begeleiden je graag op jouw unieke spirituele pad!

Praktische info over deze module.

  • Elke module omvat 8 lesdagen
    • jij kiest jouw vaste dag op maandag OF je kiest voor 4 weekenden.
    • De laatste lesdag bestaat uit een evaluatiemoment gevolgd door een individuele bespreking om jouw net dat stukje extra houvast te geven binnen jouw mediumschap.
  • De kostprijs is 600 euro of er is ook een optie om gespreid te betalen, dan betaal je in het totaal 650 euro.
  • Prijs is incl. koffie, thee, waters en lesmateriaal.
  • Vanaf de start van je opleiding kan je iedere 1ste dinsdag van de maand gratis deelnemen aan onze online trainingsavond via Zoom (19u30-22u00) en elke 3de dinsdag van de maand aan de opencirkelavond op onze locatie. Dit zijn de uitgelezen momenten om jouw kennis onder deskundige begeleiding om te zetten naar de praktijk. Dit met 1 doel: de drempel naar het werkveld voor jou zo laag mogelijk maken.

Inschrijven

Geen evenementen gevonden!
Inschrijving gespreide betaling

Bij het versturen van onderstaand formulier ga je de verbintenis tot inschrijving aan. Na inschrijving ontvang je van ons de factuur voor gespreide betaling (zie voorbeeld). Om teleurstelling te voorkomen vragen wij om het voorschot onmiddellijk te voldoen. Je plaats kan immers pas gereserveerd worden op het moment dat wij het voorschot hebben ontvangen.

Voorbeeld van afbetalingsplan gebaseerd op een lesreeks van 8 lesdagen in 2023, totaalbedrag van 650 euro (startdatum 28/02/2023 - einddatum 20/06/2023):

- voorschot bij inschrijving: 150 euro - onmiddellijk te voldoen
- 1ste schijf: 125 euro vóór 28/02/2023
- 2de schijf: 125 euro vóór 31/03/2023
- 3de schijf: 125 euro vóór 30/04/2023
- 4de schijf: 125 euro vóór 31/05/2023

 

Alle lesgelden moeten steeds voldaan zijn voor aanvang van de laatste les.

Lesdata

8 maandagen – Startdatum 30 januari 2023
(30 januari 2023 |13 februari 2023 | 6 maart 2023 | 20 maart 2023 | 17 april  2023 | 8 mei 2023 | 22 mei 2023 & 12 juni 2023 )

Weekenden – Startdatum 
(11 & 12 februari 2023 | 25 & 26 maart 2023 |
6 & 7 mei 2023 | 24 & 25 juni 2023)

Algemene voorwaarden

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Team Mediumcollege

Wees de eerste om jouw ervaring van deze nieuwe opleiding te delen!