Gratis verzending vanaf €30 (BE) en €50 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Mediumschap opleidingen

De Opleiding Mediumschap is enerzijds een kwalitatieve vakopleiding, volledig gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei richting een compleet medium dat zich veilig voelt binnen het werkgebied.

Anderzijds biedt de Opleiding Mediumschap je de nodige tools om jouw connectie met de Zielenwereld te versterken en draagt hierdoor niet enkel bij aan jouw authentieke groei als mens, maar zorgt evenzeer voor een waardevolle verrijking binnen jouw bestaand professioneel kader.

De volledige Opleiding Mediumschap is onderverdeeld in 4 verschillende modules:
(Klik hierboven op een specifieke module voor meer info en startdata..)

Het Traject

Jouw traject start steeds met de basismodule ‘Ontwikkel je Mediamieke Talenten’. Mediumschap is een persoonlijk traject met een uniek proces, daarom streven wij steeds naar een differentiële aanpak binnen onze lessen. Na het afronden van de basismodule kan je doorstromen naar één van de lopende verdiepingsmodules. Deze verdiepingsmodules zijn ‘mixed level’, wat wil zeggen dat je in een groep terecht komt met een inspirerende diversiteit aan ervaring.

Wil je proeven van wat deze opleiding voor jou kan betekenen, maar wil je je niet meteen verbinden tot het volgen van een volledige module, neem dan zeker even een kijkje binnen ons aanbod workshops. In een workshop raken we de essentie kort aan om dit vervolgens te verankeren vanuit een scala aan oefenmomenten. Tijdens een opleidingsdag binnen een module gaan we uiteraard veel dieper inzoomen op die essentie en het waarom, waardoor we landen in een dieper begrijpen en praktiseren van mechanieken en technieken binnen het mediumschap.

Hoogtepunten van de Opleiding Mediumschap:

  • Leer de skills die je nodig hebt als medium in een ondersteunende, veilige omgeving waar je vrijuit vragen kan stellen.
  • Geef jouw zelfvertrouwen een boost door gratis deelname aan open cirkels waar je kan oefenen op gasten in een voor jou vertrouwde omgeving en met de ondersteuning van je docent.
  • Bouw jouw netwerk uit en vind gelijkgestemden in jouw groep.
  • Volg eindelijk jouw dromen om jouw mediumschap op een professionele, ethische en integere manier uit te bouwen.

Hoe lang duurt de opleiding?

  • Elke module omvat 7 lesdagen (jij kiest jouw vaste dag op maandag OF zaterdag) van 10u tot 16u, verspreid over een half jaar.
  • Omdat het leven vaak onverwachte wendingen neemt en we jou de controle willen bieden over jouw persoonlijk traject, schrijf je voor elke module afzonderlijk in.
  • De volledige opleiding loopt over 2 jaar, na voltooiing ontvang je jouw certificaat.
  • Vanaf de start van je opleiding kan je gratis deelnemen aan de opencirkelavond op onze locatie (elke derde dinsdag van de maand van 19u30-22u00).
  • Wanneer je kiest voor een workshop of na het voltooien van de opleiding, kan je gratis deelnemen aan onze online trainingsavond (elke eerste dinsdag van de maand van 19u30-22u00 via Zoom).
  • Na het afronden van de opleiding dragen wij graag bij aan jouw verdere ontwikkeling via workshops en masterclasses.

Fysieke & online lessen.

De lessen kunnen gevolgd worden op onze leslocatie in Genk.

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Karen Vandeboer

Ik heb Jasmien voor het eerst ontmoet op een spirituele beurs, waar haar energie er voor mij uitsprong tussen alle andere standhouders. In januari ben ik met de opleiding mediumschap gestart, en ik heb al na enkele lessen enorme sprongen gemaakt. Jasmien heeft een geweldige, oprechte persoonlijkheid en geeft haar lessen geïnspireerd en vol humor, en zij stimuleert het zelfvertrouwen van al haar cursisten. Bovendien maakt ze uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. De opleiding is een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk – de oefeningen zijn uitdagend maar geven goede handvaten om zelf ook buiten de opleiding aan de slag te gaan met oefenen. Ik kijk uit naar elke les- en oefenavond!

Terre Mulier
De lessen Mediumschap van Jasmien Gerits zijn een grote aanrader. Ze is een van de meest genereuze en gepassioneerde leerkrachten die ik al heb ontmoet. Ze creert een veilige leeromgeving en de optimale omstandigheden om je als student te doen groeien. Het is fijn dat ze integere inzichten geeft over haar eigen leerproces. Een leerkracht/mentor uit de duizend! Als je bang bent om de stap te wagen, zal Jasmien je altijd gesteund en welkom doen voelen.
Sabien Vanhoef
Ik zit halverwege mijn eerste module rond mediumschap, waar ik bijna per toeval bij ben uitgekomen. Noodgedwongen vinden de lessen voorlopig online plaats. Ik twijfelde er eerst door, maar ook op deze manier kan je leren, kan je je verbinden met andere cursisten, maar zeker ook met de zielenwereld. Jasmien helpt mij en mijn medestudenten om onze te ontwikkelen. Verwacht je aan een eerlijk en warm antwoord op je vragen, aan een lesgeefster die je helpt om naar je eigen vaardigheden en beperkingen te kijken, die je zal ondersteunen en opbouwende feedback geven. Het is al een leerrijke reis geweest en ik voel een mooie, spannende en liefdevolle wereld die ik bewuster mag zien en ervaren. Sinds ik de opleiding volg is mijn leven rijker geworden. Een van de beste keuzes in 2020.
Stefan Vennekens
Eigenlijk ben ik geen schrijver maar wil het toch even delen dat na een paar consultaties bij Jasmien, wij echt wel overtuigd waren van de boodschappen van de zielenwereld, Jasmien verteld zoveel kleine dingen over onze dochter die alleen wij kunnen weten. Ik ben nu zelf het eerste jaar opleiding mediumschap aan het volgen en kan het iedereen aanbevelen die er interesse in heeft of toch nog met twijfels zit, het is echt wel Jasmien haar passie om met volle overtuiging en inzet les te geven en een eerlijke boodschap van de zielenwereld over te brengen.
Sabina
Mijn intentie was om maar 1 module te doen uit nieuwsgierigheid en om me beter te kunnen intunen. Maar de opleiding oversteeg mijn verwachtingen en zit ondertussen halverwege bij De Essentie ! Het is een bezielde en magische reis naar innerlijke groei , vertrouwen en verbinding.
 Dikke merci Jasmien!
Sonja Damm
Ik volgde de opleiding mediumschap (gedeeltelijk) bij Jasmien en lenormand bij Marc, 2 super teachers en toch allebei op hun manier, dat maakt de opleiding c.q. cursus zo interessant. Bij mediumschap voelde ik dat ik groeide en gaf mij een boost in mijn zelf vertrouwen.(dank je wel Jasmien en ook mijn mede cursisten (allemaal super mensen)) Lenormand had ik al enige ervaring en diverse cursussen gevolgd. En ik moet zeggen dat je bij Marc geen standaard cursus lenormand leggen krijgt en dat maakt het zo interessant en aangenaam om te volgen (bedankt Marc). Je voelt de passie voor lesgeven bij allebei en daarom raad ik het Mediumcollege ook aan voor mensen die er behoefte aan hebben 9️⃣
Carine Bensch
Volg nu twee jaar medium en had zonder Jasmien nooit gestaan waar ik nu sta. Ze zijn oprecht met je betrokken. eerlijk en integer. En mijn persoonlijke groei gaat als een speer! Een echte aanrader! Mijn leven is er zeer positief door veranderd!
Estel Smets
 Ik ben gestart met de basis opleiding : ontwikkel je mediamieke talenten, hier ontdekte ik dat ik meer kan dan ik zelf besef. Met veel enthousiasme begon ik de 2e module : verfijn je mediumschap, hier kwam ik mede door het vele oefenen in een stroomversnelling en dat smaakte weer naar meer! Nu doe ik de 3e module : vertrouwen in je mediumschap, ik ben al enkele keren uitgedaagd in dit vertrouwen en heb al telkens veel geleerd over mezelf! Een top opleiding met een top lerares!
Nancy Sleven
Door de open lesdag had ik meteen het gevoel dat ik hier moest zijn en dan vooral de curcus mediumschap iets voor mij zou zijn. Ik kwam in een zeer fijne groep terecht en kon mezelf zijn. We hielpen elkaar door de moeilijke momenten heen en jasmien zorgde ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. De trainingsavonden zijn voor mij echt een cadeau om te mogen oefenen. De geweldige energie die er is en voor mij het durven oefenen verbaasd me zelf vaak wat ik kan en zorgt natuurlijk voor een boost aan zelfvertrouwen. Jasmien is een topper in het lesgeven en bij de oefeningen zal ieder op zijn eigen niveau uitgedaagd worden. Was het een emotionele of moeilijke oefening geweest was jasmien er altijd om ons te ondersteunen op de juiste manier. Ik heb de basiscursus volbracht en kijk enorm uit naar de tweede module in september!
Maud
Mooi om de contacten te mogen ervaren met een wereld die voor velen zo beangstigend is of zelfs niet bestaat. En dat steeds stevig met de voetjes op de grond. Dankjewel, Jasmien, voor je oprechte inzet en strijdlust om de vele vooroordelen over te weerleggen. Zo weet je zelfs de grootste sceptici onder ons te overtuigen 🙂 Zeer leerrijke opleiding om je intutieve vermogens en mediamieke talenten te ontwikkelen.
Natascha Collas
Wauw, wat een prachtige zalige ervaring. Ik zou zeker en vast zo terug gaan. Het geeft troost en kracht. En ze vertelt dingen die ze echt niet zomaar kan weten. Ze zat er boenk. Blij dat ze dit voor mij en vele anderen kan doen. Blij dat ik het heb mogen ervaren via haar. Mijn papa was er echt bij! Dit neemt nooit niemand mij nog af! GROTE fan van Jasmien
Waldo T. Mojet
Een prachtige en gedegen opleiding, waarin u leert om datgene wat in u zit als talent tot uiting te brengen en andere mensen daarmee te laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde. U bent zo de stem voor hen die geen stem meer hebben. Zij staan vaak te springen om hun geliefden te laten weten dat het goed met hen gaat.
Nathalie Frérotte
In een vertrouwelijke omgeving leer je je te ontplooien. Je kan volledig jezelf zijn en wordt begeleid door een supertof medium Jasmien. Ik kan het iedereen aanraden om te starten. Je komt dichter bij jezelf en leert de juiste tools om mediamiek in het leven te staan.
Heleen Bisshop
Heel waardevolle opleidingen die je niet enkel begeleiden bij het ontwikkelen van je talenten, maar je ook zoveel dichter bij jezelf brengen. Jasmien en Marc dragen kennis en kunnen over met zoveel passie en creeren telkens opnieuw een veilige omgeving om op jouw eigen tempo te groeien en bloeien!