Gratis verzending vanaf €45 (BE) en €75 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Mediumschap opleidingen

De Opleiding Mediumschap is enerzijds een kwalitatieve vakopleiding, volledig gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei richting een compleet medium dat zich veilig voelt binnen het werkgebied.

Anderzijds biedt de Opleiding Mediumschap je de nodige tools om jouw connectie met de Zielenwereld te versterken en draagt hierdoor niet enkel bij aan jouw authentieke groei als mens, maar zorgt evenzeer voor een waardevolle verrijking binnen jouw bestaand professioneel kader.

De volledige Opleiding Mediumschap is onderverdeeld in 4 verschillende modules:
(Klik hierboven op een specifieke module voor meer info en startdata..)

Het Traject

Jouw traject start steeds met de basismodule ‘Ontwikkel je Mediamieke Talenten’. Mediumschap is een persoonlijk traject met een uniek proces, daarom streven wij steeds naar een differentiële aanpak binnen onze lessen. Na het afronden van de basismodule kan je doorstromen naar één van de lopende verdiepingsmodules. Deze verdiepingsmodules zijn ‘mixed level’, wat wil zeggen dat je in een groep terecht komt met een inspirerende diversiteit aan ervaring.

Wil je proeven van wat deze opleiding voor jou kan betekenen, maar wil je je niet meteen verbinden tot het volgen van een volledige module, neem dan zeker even een kijkje binnen ons aanbod workshops. In een workshop raken we de essentie kort aan om dit vervolgens te verankeren vanuit een scala aan oefenmomenten. Tijdens een opleidingsdag binnen een module gaan we uiteraard veel dieper inzoomen op die essentie en het waarom, waardoor we landen in een dieper begrijpen en praktiseren van mechanieken en technieken binnen het mediumschap.

Hoogtepunten van de Opleiding Mediumschap:

  • Leer de skills die je nodig hebt als medium in een ondersteunende, veilige omgeving waar je vrijuit vragen kan stellen.
  • Geef jouw zelfvertrouwen een boost door gratis deelname aan open cirkels waar je kan oefenen op gasten in een voor jou vertrouwde omgeving en met de ondersteuning van je docent.
  • Bouw jouw netwerk uit en vind gelijkgestemden in jouw groep.
  • Volg eindelijk jouw dromen om jouw mediumschap op een professionele, ethische en integere manier uit te bouwen.

Hoe lang duurt de opleiding?

  • Elke module omvat 8 lesdagen (jij kiest jouw vaste dag op maandag OF zaterdag) van 10u tot 16u, verspreid over een half jaar.
  • Omdat het leven vaak onverwachte wendingen neemt en we jou de controle willen bieden over jouw persoonlijk traject, schrijf je voor elke module afzonderlijk in.
  • De volledige opleiding loopt over 2 jaar, na voltooiing ontvang je jouw certificaat.
  • Vanaf de start van je opleiding kan je gratis deelnemen aan de opencirkelavond op onze locatie (elke derde dinsdag van de maand van 19u30-22u00).
  • Wanneer je kiest voor een workshop of na het voltooien van de opleiding, kan je gratis deelnemen aan onze online trainingsavond (elke eerste dinsdag van de maand van 19u30-22u00 via Zoom).
  • Na het afronden van de opleiding dragen wij graag bij aan jouw verdere ontwikkeling via workshops en masterclasses.

Fysieke & online lessen.

De lessen kunnen gevolgd worden op onze leslocatie in Genk.

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Team Mediumcollege

Wees de eerste om jouw ervaring van deze nieuwe opleiding te delen!