Workshops


Astrologische systeemopstellingen meets Mediumschap

Een unieke combinatie via horoscoop-opstellingen en de dynamiek van het mediumschap. Systemisch werk vanuit de unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Werken via deze methode, biedt een fascinerende wijze om de behoeftes en intenties achter de energieën van de planeten (een persoon) te onderzoeken en hierdoor inzichten te krijgen op emotioneel en psychologisch niveau. De manier van denken, […]Lees meer »

Ontdek jouw mediamieke talenten

Deze workshop is een kennismaking met het mediumschap en het healing-mediumschap. De workshop is voor iedereen toegankelijk. Binnen een sfeervolle omgeving onderzoeken we waar je talenten liggen en wat op dit moment het beste bij je past. Aan het einde van de workshop ontvangt je desgewenst je ontwikkelingsmogelijkheden. Het Mediumschap en het Healen zijn een […]Lees meer »

AstroParty Compass-of-Life

Astroparty is een leuke, gezellige en originele manier om samen met je vrienden, collega’s, familie of andere teamgenoten kennis te maken met je eigen, unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Astroparty, is een spel dat op een speelse manier gespeeld wordt. De astrologische invalshoek is echter serieus en voert je spelenderwijs snel naar dieper inzicht, waardoor ontplooiing van […]Lees meer »