Christos

Christos Knieper

Reiki Master en Mindset Coach

Mensen helpen anders te denken en anders te leven, is mijn missie.

Ik ben Christos Knieper, reiki master en mindset coach.

Iedereen krijgt talenten en gaven mee in het leven. De mijne lagen altijd al in het intermenselijke, communicatieve en spirituele. Mijn professionele ervaringen in diverse domeinen zoals het onderwijs, het voetbal, de media en de politiek hebben mij op verschillende manieren doen groeien. Toch was het een burn-out waarvan ik het meeste heb geleerd. Ik herontdekte nadien mijn innerlijke kracht en besefte dat de deur naar geluk naar binnen opent. Dit inzicht wil ik graag delen met anderen, hen op weg helpen naar hun kern en wezen.

Op welke manier kan ik helpen?

Reiki Reiki helpt stress en spanning in het lichaam te verminderen door een toestand van diepe ontspanning te creëren die genezing en gezondheid bevordert en compleetheid en evenwicht tot stand brengt. Reiki herstelt de energiebalans, maakt ons ontspannen en vredig en geeft een gevoel van diepe geestelijke zuivering.

Een Reiki-behandeling is warm, zachtaardig, omhullend, troostend en voedend: het schept een gevoel van spontane vreugde en warme uitstraling.

Reiki kan in ons onderbewuste gebied werken en negatieve gedachten en gevoelens uitschakelen door ze te ontbinden en weg te spoelen.

Wil je zelf Reiki-behandelaar of Reiki-master worden? Dan kan je bij mij ook terecht voor individuele en groepscursussen en inwijdingen in Reiki 1, 2 en 3.

Medium healing Ik heb door de jaren gemerkt dat ik “dingen” doorkrijg als ik mensen reiki geef. Inzichten of boodschappen. Ook als ik praat of chat met mensen komen er “gedachten” op zetten. Wanneer ik die doorgeef aan de betrokkene, blijken ze altijd een betekenis te hebben. Ik vertrouw op deze heldervoelendheid om mensen te helpen tot diepere inzichten te komen.

Coaching Ik werk rond persoonlijke groei, mindset, burn out, innerlijke kracht en geborgenheid. Hiervoor organiseer ik workshops. Ik coach mensen ook persoonlijk op deze gebieden. Zelfstandigen, (top)sporters en particulieren kunnen bij mij terecht voor het I.K. NU-programma: Innerlijke Kracht NU.

Aarzel niet mij vrijblijvend te contacteren wanneer je voelt dat ik je kan helpen.