consulten

Privé Consult


Wilt u graag een privé-consult bij één van onze docenten dan bent u van harte welkom.

Voor meer info en afspraken neemt u best rechtstreeks, maar vrijblijvend contact op met een van hen.

Hun contact- en andere gegevens vindt U in het menu-item “Ons Team” of “Contact

 

Algemene voorwaarden privé consulten

1.Vanuit uiterste zorgvuldigheid worden de consulten voorbereid en gegeven. Onder geen beding kunt u ons verantwoordelijk stellen voor teleurstellende resultaten of een negatieve belevenis (gevoelens) mocht het consult u niet brengen wat u ervan verwacht had. Er is geen restitutie van geld mogelijk.

2. Vanuit integriteit en menselijkheid verwachten wij van u dat u tijdig (minimaal 24 uur van te voren) een afspraak netjes afzegt mocht u verhinderd zijn. Indien er voor niets op u wordt gewacht zonder iets van u te horen, worden de totale kosten van het consult bij u verhaalt. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +32 89 24 75 50 of op het persoonlijk nummer van de individuele docent.

3. Restitutie van gelden is alleen mogelijk indien u aantoonbaar, onverhoopt en door omstandigheden niet in staat bent om de afspraak tijdig te verzetten of af te zeggen.

4. Mensen helpen en ondersteunen is ons vak, wij zullen dan ook altijd uw telefoontjes en e-mail beantwoorden. Telefoontjes die ’s nachts of in het weekend binnenkomen zullen niet beantwoord worden, tenzij het gaat om een zeer urgente kwestie.

5. Het niet op tijd aanwezig zijn voor de afspraak kan resulteren in een korter consult in verband met overige afspraken. De afgesproken eindtijd wordt dan aangehouden. Restitutie of vermindering van het consult bedrag is dan niet mogelijk.