Gratis verzending vanaf €45 (BE) en €75 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Jasmien
Hallo, ik ben Jasmien, de oprichtster van het MediumCollege en ik heb de eer om ons verhaal te vertellen.

Ik begon laaiend enthousiast met mijn eigen spirituele ontwikkeling, vergelijk het met een kind dat voor een snoepkast stond en maar niet kon beslissen welk snoepje het zou kiezen. Dus deed ik maar wat elk kind zou doen: een beetje van alles proeven!

Toch liep ik vrij snel tegen een frustratie aan, ik bleef tijdens opleidingen en workshops vaak op mijn honger zitten, ik had vragen waar ik geen antwoord op kreeg. Ik heb op die momenten vaak het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond.

Dit gevoel herkende ik ook bij mensen die ik tijdens mijn consulten als werkend medium ontmoet heb. Zo ontstond het diepgewortelde verlangen om voor anderen net die persoon te zijn die ik zelf zo hard gemist heb. Vanuit dat verlangen groeide het idee om het MediumCollege op te starten en precies die docenten aan te trekken die deze passie deelden. 

We begonnen klein…

In september 2016 gingen we van start met onze eerste opleidingen in de vergaderruimtes van het stadhuis te Genk.

Ook begonnen we met het organiseren van openlesdagen waar mensen gratis proeven van onze verschillende vakgebieden en ten volle ervaren wat met hen resoneert. Een vaste aanwezigheid op deze evenementen was Jens Didden, die zorgde voor een selectie spirituele producten.

1 + 1 = 3, de groeiende interesse in onze opleidingen in combinatie met de ondernemingszin van Jens, zorgden ervoor dat we gingen uitkijken naar een ruimere leslocatie met mogelijkheden voor een spirituele winkel.

De Weg naar As 9 in Genk werd onze nieuwe uitvalsbasis!

Daar kreeg, naast onze lesruimtes, ook de Spiritual Shop van het MediumCollege vorm.

Wat voor Jens begon met een passie voor kristallen resulteerde in een standje op de Zwarte Markt en groeide uit tot een uitnodigende shop met een kwalitatief en uitgebreid assortiment aan spirituele producten. Hier ontvangt Jens je graag met advies op maat als Kristaltherapeut en Shopmanager. Het begin van een veelbelovende samenwerking!

Bijzondere tijden vragen een bijzondere aanpak…

Net als voor vele anderen was 2020 ook voor ons een uitdagend jaar waarin we genoodzaakt waren om onbekende wegen te bewandelen. We werden ons meer dan ooit bewust van mensen hun zoektocht en nood aan begeleiding. Zo ontstond er naast onze webshop ook een online lesaanbod, want ons doel is en blijft verbinden.

Elke dag opnieuw groeien wij verder om de kwaliteit te bieden die jij verdient!

Vanuit dit waardevol gegeven hebben wij besloten om zowel onze locatie uit te breiden en vanaf heden ons shopaanbod ook in groothandel aan te bieden. Op die manier kan u zowel bij ons als bij gelijkgestemde handelaars terecht voor al uw spirituele artikelen.
Mis niets en ontdek vandaag nog ons unieke aanbod!

In naam van Team MediumCollege
Jasmien Gerits

Ons docententeam

Marc Didden

Marc Didden

Marc Didden

Nicole Lemmens

Jasmie, Gerits

Jasmien Gerits

Sandra

(Inter)Nationale Gastdocenten

Marc Didden

Elena Heylen

Onze visie

Ethiek en integriteit dragen al onze docenten hoog in het vaandel. Wij staan voor wat we doceren, passen dit zelf ook toe en brengen dit op een nuchtere manier over met respect voor ieders mening.

Elk mens is uniek en geen enkel leerproces is hetzelfde.
Na iedere lesreeks kunnen studenten steeds weer opnieuw kiezen of ze verder willen gaan of even een pauze inlassen.

Body, Mind & Soul