Over ons


 

In het najaar van 2016, ben ik na een lang en intensief persoonlijk traject dat nooit ten einde is, gestart met het MediumCollege in België.

Wat begon als een klein groepje gelijkgestemden is heden uitgegroeid tot een mediumschool die behoort tot de absolute top van België. Met veel trots mag ik meedelen dat we eind 2018 de kaap van 150 unieke studenten overschreden hebben en dat we elk trimester blijven groeien.

Voor mij is het MediumCollege een ‘thuis’ waar integere en toonaangevende docenten de handen in elkaar slaan om mensen te begeleiden in hun spirituele groei. Een plaats waar mensen de kans krijgen om te leren omgaan met hun talenten en deze te blijven ontwikkelen.

Onze visie
Ethiek en integriteit dragen al onze docenten hoog in het vaandel. Wij staan voor wat we doceren, passen dit zelf ook toe en brengen dit op een nuchtere manier over met respect voor ieders mening.

Elk mens is uniek en geen enkel leerproces is hetzelfde.
Na iedere lesreeks kunnen studenten steeds weer opnieuw kiezen of ze verder willen gaan of even een pauze inlassen.

Persoonlijke aanpak
Wij houden tijdens onze lessen van een persoonlijke aanpak waarbij we ervoor kiezen om de groepen relatief klein te houden.

Leer vandaag, creëer morgen
Elk stukje kennis dat je vergaart kan later een wereld van verschil maken. Door samen te werken worden de resultaten zeker versterkt. Denk hierbij maar aan de kleine golfjes in de oceaan die later uitmonden in een overdonderende tsunami.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op één van onze opleidingen of in onze Spiritual Shop.

Namens het MediumCollege team,

Jasmien Gerits