Gratis verzending vanaf €45 (BE) en €75 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Workshops Mediumschap 

Heb jij altijd al een verdieping willen aanbrengen binnen jouw intuïtief voelen?

Voel jij energie aan, maar weet je niet altijd wat je ermee moet en hoe je ze moet kanaliseren?

Wil jij ervaren of de energie die je waarneemt van jou, de ander of van de zielenwereld komt?

Heb jij het gevoel dat de zielenwereld meer wil vertellen dan wat jij op dit moment waarneemt?

Droom jij ervan een stem te zijn voor de zielenwereld?

Ben jij klaar om jouw mediumschap naar een hoger niveau te tillen?

Soorten workshops:

(Klik hierboven op een specifieke workshop voor meer info en startdata..)

Het Traject

Mediumschap is een persoonlijk traject met een uniek proces, daarom streven wij steeds naar een differentiële aanpak binnen onze workshops  en lessen.  Deze workshops zijn ‘mixed level’, wat wil zeggen dat je in een groep terecht komt met een inspirerende diversiteit aan ervaring. 

Wil je proeven van wat deze workshops voor jou kan betekenen, maar wil je je niet meteen verbinden tot het volgen van een volledige opleiding? Dan zijn deze workshops mediumschap de ideale start! In een workshop raken we de essentie kort aan om dit vervolgens te verankeren vanuit een scala aan oefenmomenten. 

Ben je reeds met de opleiding mediumschap gestart en wil je een extra oefenkans met nieuwe oefeningen? Dan zijn de workshops een ideale aanvulling om je mediumschap tot een hoger niveau te tillen!

Hoogtepunten van de workshops

  • Leer de skills die je nodig hebt als medium in een ondersteunende, veilige omgeving waar je vrijuit vragen kan stellen.
  • Geef jouw zelfvertrouwen een boost door gratis deelname aan online trainingsavonden.
  • Bouw jouw netwerk uit en vind gelijkgestemden in jouw groep.
  • Volg eindelijk jouw dromen om jouw mediumschap op een professionele, ethische en integere manier uit te bouwen.

Hoe lang duurt de opleiding?

  • Een workshop bestaat uit 1 of 2 lesdagen telkens van 10u tot 16.
  • Wanneer je kiest voor een workshop  kan je gratis deelnemen aan onze online trainingsavond (elke eerste dinsdag van de maand van 19u30-22u00 via Zoom).
  • Workshops kunnen gevolgd worden als kennismaking of als aanvullend oefenmoment van de opleiding.

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Sylvia Bosga

Samen met Kees, mijn man heb ik de workshop mediumschap gevolgd. Deze workshop heeft op ons allebei veel indruk gemaakt. Het waren twee heel bijzondere en leerzame dagen met een fijne groep mensen en vooral een inspirerende en zeer enthousiaste docent Jasmien. Door deze workshop is onze interesse voor de opleiding Mediumschap verder aangewakkerd. Inmiddels hebben wij ons allebei ingeschreven voor de basismodule “ontwikkel”. Dank je wel Jasmien, voor de mooie workshop en je fijne begeleiding en manier van lesgeven. Wij kijken er naar uit de opleiding te gaan volgen bij jou en je weer te mogen gaan ontmoeten.

Karen Vandeboer

Ik heb Jasmien voor het eerst ontmoet op een spirituele beurs, waar haar energie er voor mij uitsprong tussen alle andere standhouders. In januari ben ik met de opleiding mediumschap gestart, en ik heb al na enkele lessen enorme sprongen gemaakt. Jasmien heeft een geweldige, oprechte persoonlijkheid en geeft haar lessen geïnspireerd en vol humor, en zij stimuleert het zelfvertrouwen van al haar cursisten. Bovendien maakt ze uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. De opleiding is een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk – de oefeningen zijn uitdagend maar geven goede handvaten om zelf ook buiten de opleiding aan de slag te gaan met oefenen. Ik kijk uit naar elke les- en oefenavond!

Elena Heylen
Ik heb, in het verleden, al verschillende opleidingen gevolgd maar nog nooit een docent als Marc (én/of Jasmien!) ontmoet. Marc is een zéér gedreven, enthousiast lesgever. Hij geeft je zijn eigen (jarenlange) ervaringen, inzichten en kennis mee, maaaaar… hij zal nòòit zijn eigen mening of interpretatie ‘opdringen’ hij geeft deze mee maar laat je de totale vrijheid om er je eigen ding mee te doen. Het is zeker geen docent wiens visie ‘de énige waarheid’ is (in tegenstelling tot vele anderen ;-)) Integendeel, hij staat open voor ieders interpretatie en zal je zelfs stimuleren/ pushen om zélf je eigen interpretatie te ontwikkelen, om zelf na te denken. Hij is een leraar die je zìjn (basis-)ingrediënten meegeeft maar je aanmoedigt om er je eigen, unieke recept mee te maken. Een opleiding bij Marc is dus géén ‘papegaaien’werk of vanbuiten leren, maar evenzeer een les in zelf nadenken en zelf verbanden leren leggen. Kortom….. een enthousiast TOP-docent die, voor mij, de hoogste score verdient: 5/5!! ‘besmette’ leerling! 😉
Terre Mulier
De lessen Mediumschap van Jasmien Gerits zijn een grote aanrader. Ze is één van de meest genereuze en gepassioneerde leerkrachten die ik al heb ontmoet. Ze creëert een veilige leeromgeving en de optimale omstandigheden om je als student te doen groeien. Het is fijn dat ze integere inzichten geeft over haar eigen leerproces. Een leerkracht/mentor uit de duizend! Als je bang bent om de stap te wagen, zal Jasmien je altijd gesteund en welkom doen voelen.
Sabien Vanhoef
Ik zit halverwege mijn eerste module rond mediumschap, waar ik bijna ‘per toeval’ bij ben uitgekomen. Noodgedwongen vinden de lessen voorlopig online plaats. Ik twijfelde er eerst door, maar ook op deze manier kan je leren, kan je je verbinden met andere cursisten, maar zeker ook met de zielenwereld. Jasmien helpt mij en mijn medestudenten om onze ‘voelsprieten’ te ontwikkelen. Verwacht je aan een eerlijk en warm antwoord op je vragen, aan een lesgeefster die je helpt om naar je eigen vaardigheden en beperkingen te kijken, die je zal ondersteunen en opbouwende feedback geven. Het is al een leerrijke reis geweest en ik voel een mooie, spannende en liefdevolle wereld die ik bewuster mag zien en ervaren. Sinds ik de opleiding volg is mijn leven rijker geworden. Een van de beste keuzes in 2020.
Stefan Vennekens
Eigenlijk ben ik geen schrijver maar wil het toch even delen dat na een paar consultaties bij Jasmien, wij echt wel overtuigd waren van de boodschappen van de zielenwereld, Jasmien verteld zoveel kleine dingen over onze dochter die alleen wij kunnen weten. Ik ben nu zelf het eerste jaar opleiding mediumschap aan het volgen en kan het iedereen aanbevelen die er interesse in heeft of toch nog met twijfels zit, het is echt wel Jasmien haar passie om met volle overtuiging en inzet les te geven en een eerlijke boodschap van de zielenwereld over te brengen.
Sabina
Mijn intentie was om maar 1 module te doen uit nieuwsgierigheid en om me beter te kunnen intunen. Maar de opleiding oversteeg mijn verwachtingen en zit ondertussen halverwege bij De Essentie ! Het is een bezielde en magische reis naar innerlijke groei , vertrouwen en verbinding.
 Dikke merci Jasmien!
Carine Bensch
Volg nu twee jaar medium en had zonder Jasmien nooit gestaan waar ik nu sta. Ze zijn oprecht met je betrokken. eerlijk en integer. En mijn persoonlijke groei gaat als een speer! Een echte aanrader! Mijn leven is er zeer positief door veranderd!
Estel Smets
 Ik ben gestart met de basis opleiding : ontwikkel je mediamieke talenten, hier ontdekte ik dat ik meer kan dan ik zelf besef. Met veel enthousiasme begon ik de 2e module : verfijn je mediumschap, hier kwam ik mede door het vele oefenen in een stroomversnelling en dat smaakte weer naar meer! Nu doe ik de 3e module : vertrouwen in je mediumschap, ik ben al enkele keren uitgedaagd in dit vertrouwen en heb al telkens veel geleerd over mezelf! Een top opleiding met een top lerares!
Pamela Vermeire
Een online workshop gevolgd bij Jasmien. Die is goed verlopen, een stukje theorie en ook praktijk. Geven en ontvangen, heerlijk! Ik kan mediumcollege aan iedereen aanraden
Gevers debby
Ben een tijjdje geleden bij Jasmien geweest en voor mij was het een hele leuke ervaring. Jasmien is echt een goed medium die correcte informatie door krijgt. Ik wens je nog veel succes jasmien doe zo verder. Liefs debby
Karolien Schruers
Fantastische cursussen, gegeven in een veilige omgeving, door bekwame en enthousiaste docenten. Ik volgde er al heel wat, eens je ervan geproefd hebt, laat het je niet meer los. Tijdens de cursus ‘Communicatie met je onderbewustzijn’ leerde ik van Marc vol verbazing en enthousiasme welke grote meerwaarde dit heeft, een waardevolle tool die je, niet alleen tijdens de avond zelf, maar vooral achteraf en voor de rest van je leven kan toepassen. Elke cursus die ik al volgde voelde aan als een cadeautje aan mezelf. Dit mag je jezelf absoluut gunnen als je dichter bij jezelf en meer in je kracht wilt komen te staan.
Nancy Sleven
Door de open lesdag had ik meteen het gevoel dat ik hier moest zijn en dan vooral de curcus mediumschap iets voor mij zou zijn. Ik kwam in een zeer fijne groep terecht en kon mezelf zijn. We hielpen elkaar door de moeilijke momenten heen en jasmien zorgde ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. De trainingsavonden zijn voor mij echt een cadeau om te mogen oefenen. De geweldige energie die er is en voor mij het durven oefenen verbaasd me zelf vaak wat ik kan en zorgt natuurlijk voor een boost aan zelfvertrouwen. Jasmien is een topper in het lesgeven en bij de oefeningen zal ieder op zijn eigen niveau uitgedaagd worden. Was het een emotionele of moeilijke oefening geweest was jasmien er altijd om ons te ondersteunen op de juiste manier. Ik heb de basiscursus volbracht en kijk enorm uit naar de tweede module in september!
Maud
Mooi om de contacten te mogen ervaren met een wereld die voor velen zo beangstigend is of zelfs niet bestaat. En dat steeds stevig met de voetjes op de grond. Dankjewel, Jasmien, voor je oprechte inzet en strijdlust om de vele vooroordelen over ‘gene zijde’ te weerleggen. Zo weet je zelfs de grootste sceptici onder ons te overtuigen 🙂 Zeer leerrijke opleiding om je intuïtieve vermogens en mediamieke talenten te ontwikkelen.
Pascale Was
De opleidingen worden heel goed gegeven in een toffe sfeer. Ze werken met een fantastisch team. Gewoon een aanrader. Ook achteraf krijg je nog een goede begeleiding en ben je nog altijd welkom op hun oefenavonden.
Natascha Collas
Wauw, wat een prachtige zalige ervaring. Ik zou zeker en vast zo terug gaan. Het geeft troost en kracht… En ze vertelt dingen die ze echt niet zomaar kan weten. Ze zat er “boenk op”. Blij dat ze dit voor mij en vele anderen kan doen. Blij dat ik het heb mogen ervaren via haar. Mijn papa was er echt bij! Dit neemt nooit niemand mij nog af! GROTE fan van Jasmien
Chris Vissers
Super op een mooie manier word er zoveel gedeeld waar vooral de persoon zelf beter van word !.
Kathleen Vertessen
Zoveel bijgeleerd op 1 namiddag door zeer aangename en professionele begeleiders gegeven. Kunnen ondervinden wat me ‘echt’ ligt, hoewel alles wel interessant is. Bedankt voor deze aangename namiddag. Mij zie je zeker terug in de les.
Veerle Dederen
Super ervaring, diep geraakt door de kennis van de cursist. Prachtig om met mijn papa en overleden zoon zo in contact te gaan 💕
Brigitte Custinne
super interessante namiddag gehad!ben verbaasd wat goede mediums hier al tussen zit! en Jasmien super toffe madam! ne krak in het vak <3
Waldo T. Mojet
Een prachtige en gedegen opleiding, waarin u leert om datgene wat in u zit als talent tot uiting te brengen en andere mensen daarmee te laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde. U bent zo de stem voor hen die geen stem meer hebben. Zij staan vaak te springen om hun geliefden te laten weten dat het goed met hen gaat.
Nathalie Frérotte
In een vertrouwelijke omgeving leer je je te ontplooien. Je kan volledig jezelf zijn en wordt begeleid door een supertof medium Jasmien. Ik kan het iedereen aanraden om te starten. Je komt dichter bij jezelf en leert de juiste tools om mediamiek in het leven te staan.
Heleen Bisshop
Heel waardevolle opleidingen die je niet enkel begeleiden bij het ontwikkelen van je talenten, maar je ook zoveel dichter bij jezelf brengen. Jasmien en Marc dragen kennis en kunnen over met zoveel passie en creëeren telkens opnieuw een veilige omgeving om op jouw eigen tempo te groeien en bloeien!