Gratis verzending vanaf €30 (BE) en €50 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Module 2

Kaartleggen met de kleine Lenormand

Je hebt een solide basis kaartleggen verworven na Lenormand 1?
Dan is deze opleiding het logische vervolg!

Wil jij meer uit je kaarten halen dan je tot nog toe gedaan hebt?
Ben jij klaar om je kennis over dit fantastische divinatiespel nog verder uit te diepen?

Dan is dit het ideale moment om verder te gaan!

Samen gaan we aan de slag om de puntjes op de i te zetten! 

 

Waarom verder gaan?

Je kan een kaartlegconsult tot een goed einde brengen? Je durft jezelf al wel eens verbazen met de accuraatheid van jouw uitspraken? Je weet feilloos elke doelkaart te vinden en je kan vlot antwoorden op de vragen van jouw consultant? Je krijgt meer en meer vertrouwen in jouw kunnen?

Fantastisch!!!

Blijf je na al deze prachtige kwaliteiten toch nog ergens op jouw honger zitten? Kan je het ene moment wel 100 betekenissen koppelen aan een bepaalde kaart en weet je op een ander moment niet hoe je ze kan duiden? Ben je geïntimideerd wanneer jouw klanten straffe cowboyverhalen vertellen over concullega’s? Sta je met de mond vol tanden wanneer iemand een tijdsindicatie vraagt?

Dan is het tijd om een stapje verder te gaan!

Wat leer je tijdens Kaartleggen met de kleine Lenormand -Module 2?

 • Ethiek van het kaartleggen.
 • Het gebruik van de hofkaarten (de Heren, Dames en Pages) in het spel, die verschillende personen uit je omgeving representeren.
 • Werken met de medaillons, de speelkaarten die op je Lenormandkaarten staan afgebeeld. Deze worden geduid aan de hand van een basiskennis numerologie en leer van de elementen.
 • Het gebruik en duiding van omgekeerde kaarten.
 • Hoe kan ik werken met tijdsindicaties?
 • Tips en richtlijnen voor het opstarten van je eigen praktijk.

Voor wie is deze module?

 • Voor iedereen die Lenormand 1 heeft afgerond en dus al een flink eind op weg is, maar honger heeft naar meer.
 • Wanneer je van kaartleggen je beroep wil maken en alle facetten van deze kaarten wil begrijpen en kunnen toepassen.
 • Na deze module ontvang je van ons het certificaat “Lenormand”.
 • Blijft er echter de honger om je verder te blijven ontwikkelen, ontdek dan zeker onze masterclasses. Ook de workshop numerologie vormt een waardevolle aanvulling binnen dit vakgebied.

Klaar om op zoek te gaan naar de kaartlegger in jezelf?

We begeleiden je graag op jouw unieke spirituele pad!

Praktische info over deze module.

 • Deze opleiding omvat 2 lesdagen van 10u00 tot 16u00 of 4 avonden van 19u30 tot 22u00.
 • De kostprijs is 195 euro.
 • Prijs is incl. koffie, thee en waters.
 • Vanaf de start van je opleiding kan je iedere 3de dinsdag van de maand gratis deelnemen aan de opencirkelavond op onze locatie. Dit zijn de uitgelezen momenten om jouw kennis onder deskundige begeleiding om te zetten naar de praktijk. Dit met 1 doel: de drempel naar het werkveld voor jou zo laag mogelijk maken.

Inschrijven

Geen evenementen gevonden!

Enkel fysieke lessen.

De lessen kunnen gevolgd worden op onze leslocatie in Genk.

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Elena Heylen
Ik volg(-de) opleiding, zowel bij Jasmien (mediumschap) als bij Marc (Lenormand), en ben zoooo blij deze 2 FANTASTISCHE mensen, met beide voeten op de grond, te kennen!! Ik was al bezig met Tarot en had (eerlijk gezegd!) mijn bedenkingen bij Lenormand maaaaaar... een lesgever als Marc geeft je een totaal andere kijk op kaartleggen!! Hij is zeer enthousiast, geanimeerd (belangrijk!!) hij laat IEDEREEN vrij in eigen inbreng en interpretatie, DIT maakte voor mij het verschil! Kortom.. een aanrader voor iedereen die nog zou twijfelen! Kom anders eens naar een trainingsavond: elke 3de dinsdagavond van de maand in Genk en ondervind dan zelf wat mijn(en velen anderen!)hun ervaring is 😃
Pascale Was
De opleidingen worden heel goed gegeven in een toffe sfeer. Ze werken met een fantastisch team. Gewoon een aanrader. Ook achteraf krijg je nog een goede begeleiding en ben je nog altijd welkom op hun oefenavonden.
Brigitte Storms
Ik en mijn dochter waren te gast bij de oefen avond lenormand. De cursisten hebben echt kennis en zijn eigen met de kaarten. Ook zijn we heel goed ontvangen. hele lieve mensen. En een hele mooie energie hangt er je voelt je er meteen thuis. Dank je voor de uitnodiging . En wie Weet tot snel . Gr Brigitte en Mendy
Heleen Bisshop
Heel waardevolle opleidingen die je niet enkel begeleiden bij het ontwikkelen van je talenten, maar je ook zoveel dichter bij jezelf brengen. Jasmien en Marc dragen kennis en kunnen over met zoveel passie en creeren telkens opnieuw een veilige omgeving om op jouw eigen tempo te groeien en bloeien!
Ingrid De Smet

Ik heb lenormand 1 en 2 gevolgd bij Marc. ook numerologie. Nu nog de masterclass afronden. Ik ben super tevreden met wat ik tot nu toe bij jullie geleerd heb ! hopelijk komen er nog vele uren scholing bij waardoor ik nog meer voor anderen kan betekenen ! een aanrader voor iedereen die hiervoor interesse heeft 🙂