Gratis verzending vanaf €30 (BE) en €50 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Module 1

Kaartleggen met de kleine lenormand

Heb jij interesse in Lenormandkaarten, maar weet je niet wat ze betekenen?
Herken je wel de symboliek van de kaarten, maar blijven legpatronen een uitdaging?
Zoek je naar meer dan enkel de betekenis uit boeken? 

Dan is dit de ideale start van misschien wel jouw nieuwe carrière als kaartlegger!

Ik help je jouw angst en onzekerheid omtrent de betekenis van de kaarten overwinnen. Stapsgewijs leer je elk levensonderwerp duiden en net datgene aan te raken wat jouw klant dat unieke en waardevolle inzicht brengt!

 

Hoe gaan we te werk?

De symboliek op de kaarten is allesbehalve een constante en is volledig afhankelijk van jouw interpretatie en uiteraard ook van de situatie en het onderwerp.

Tijdens deze module begeleid ik je stap voor stap bij het ontdekken van jouw unieke betekenissen bij de symboliek en help ik je zekerder worden bij het uitspreken hiervan.

Wat leer je tijdens Kaartleggen met de kleine Lenormand – Module 1 ?

Volgende thema’s komen aan bod in deze module:

 • Wie was Mlle Lenormand en wat was haar effectieve bijdrage aan dit spel.
 • De geschiedenis van de hedendaagse Lenormandkaarten.
 • De traditionele betekenis van de kaarten.
 • Een hedendaagse duiding geven op basis van deze symboliek.
 • Werken met persoons- en doelkaarten, zodat je elk gewenst onderwerp kan aansnijden.
 • Een snelle en eenvoudige legging raadplegen, zodat je overal meteen een antwoord of inzicht op kan formuleren en dit ook verder kan uitdiepen.
 • Het leggen van “Le Grand Tableau”, de volledige legging met alle 36 kaarten. Dit is de blauwdruk van het kaartleggen waarin je alle aspecten van het leven kan lezen. Je krijgt daarbij een unieke methode aangeleerd, zodat jij als geen ander aan de slag kan met deze kaarten.
 • De do’s en don’ts van het kaartleggen.

Waarom deze module?

Eerst en vooral om ode te brengen aan dit eenvoudige maar ontzettend accurate divinatiespel.

Uit eigen ervaring weet ik dat starten met kaartleggen vanuit een publicatie of een boek dikwijls geen voldoening geeft. Dit omdat het uiteraard gaat om de interpretatie van de auteur en dat is daarom niet steeds hoe jij een situatie zou duiden.

Tijdens deze opleiding draait het om JOUW interpretatie van de symboliek.

Even een concreet voorbeeld. Kaart nummer 7, ‘De Slang’, krijgt in vele naslagwerken vaak een eerder negatieve betekenis: jaloezie, hebzucht,… Terwijl de slang ook een symbool is voor de medische wereld of evengoed kan geduid worden vanuit transformatie. Misschien geeft het vervellen van de slang je wel de boodschap om het oude achter je te laten en vernieuwd verder te gaan?

Eén kaart, één symbool kan bij ieder van ons oneindig veel betekenissen oproepen. Net met die schat aan diversiteit gaan wij samen aan de slag!

Voor wie is deze opleiding

Deze module is voor iedereen toegankelijk. Na deze module is er, indien gewenst, de mogelijkheid om door te stromen naar module 2. Bij het afronden van beide modules ontvang je van ons een certificaat Lenormand.

Klaar om op zoek te gaan naar de kaartlegger in jezelf?

We begeleiden je graag op jouw unieke spirituele pad!

Praktische info over deze module.

 • Deze opleiding omvat 2 lesdagen van 10u00 tot 16u00 of 4 avonden van 19u30 tot 22u00.
 • De kostprijs is 195 euro.
 • Prijs is incl. werkboek, kaarten, koffie, thee en waters.
 • Vanaf de start van je opleiding kan je iedere 3de dinsdag van de maand gratis deelnemen aan de opencirkelavond op onze locatie. Dit zijn de uitgelezen momenten om jouw kennis onder deskundige begeleiding om te zetten naar de praktijk. Dit met 1 doel: de drempel naar het werkveld voor jou zo laag mogelijk maken.

Inschrijven

Geen evenementen gevonden!

Enkel fysieke lessen.

De lessen kunnen gevolgd worden op onze leslocatie in Genk.

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Elena Heylen
Ik volg(-de) opleiding, zowel bij Jasmien (mediumschap) als bij Marc (Lenormand), en ben zoooo blij deze 2 FANTASTISCHE mensen, met beide voeten op de grond, te kennen!! Ik was al bezig met Tarot en had (eerlijk gezegd!) mijn bedenkingen bij Lenormand maaaaaar... een lesgever als Marc geeft je een totaal andere kijk op kaartleggen!! Hij is zeer enthousiast, geanimeerd (belangrijk!!) hij laat IEDEREEN vrij in eigen inbreng en interpretatie, DIT maakte voor mij het verschil! Kortom.. een aanrader voor iedereen die nog zou twijfelen! Kom anders eens naar een trainingsavond: elke 3de dinsdagavond van de maand in Genk en ondervind dan zelf wat mijn(en velen anderen!)hun ervaring is 😃
Pascale Was
De opleidingen worden heel goed gegeven in een toffe sfeer. Ze werken met een fantastisch team. Gewoon een aanrader. Ook achteraf krijg je nog een goede begeleiding en ben je nog altijd welkom op hun oefenavonden.
Brigitte Storms
Ik en mijn dochter waren te gast bij de oefen avond lenormand. De cursisten hebben echt kennis en zijn eigen met de kaarten. Ook zijn we heel goed ontvangen. hele lieve mensen. En een hele mooie energie hangt er je voelt je er meteen thuis. Dank je voor de uitnodiging . En wie Weet tot snel . Gr Brigitte en Mendy
Heleen Bisshop
Heel waardevolle opleidingen die je niet enkel begeleiden bij het ontwikkelen van je talenten, maar je ook zoveel dichter bij jezelf brengen. Jasmien en Marc dragen kennis en kunnen over met zoveel passie en creeren telkens opnieuw een veilige omgeving om op jouw eigen tempo te groeien en bloeien!
Ingrid De Smet

Ik heb lenormand 1 en 2 gevolgd bij Marc. ook numerologie. Nu nog de masterclass afronden. Ik ben super tevreden met wat ik tot nu toe bij jullie geleerd heb ! hopelijk komen er nog vele uren scholing bij waardoor ik nog meer voor anderen kan betekenen ! een aanrader voor iedereen die hiervoor interesse heeft 🙂