Gratis verzending vanaf €30 (BE) en €50 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Opleiding kaartleggen met de kleine Lenormand

De Opleiding Kaartleggen met de kleine Lenormand is een kwalitatieve vakopleiding, volledig gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei richting een volwaardige kaartlegger die zich veilig voelt binnen het werkgebied.

De volledige Opleiding Kaartleggen met de kleine Lenormand is onderverdeeld in 2 verschillende modules:
(Klik hierboven op een specifieke module voor meer info en startdata..)

Het Traject

Jouw traject start met Module 1. Kaartleggen is een persoonlijk traject met een uniek proces, daarom streven wij steeds naar een differentiële aanpak binnen onze lessen. Na het afronden van Module 1 beschik je over de nodige basisexpertise die je verder kan uitdiepen binnen Module 2.

Hoogtepunten van de Opleiding Kaartleggen met de Kleine Lenormand:

  • Ontwikkel jouw talenten door het verwerven van theoretische kennis en praktijkervaring.
  • Leer de skills die je nodig hebt als kaartlegger in een ondersteunende, veilige omgeving waar je vrijuit vragen kan stellen.
  • Geef jouw zelfvertrouwen een boost door gratis deel te nemen aan onze maandelijkse opencirkelavonden, waar je de kans krijgt om te oefenen op gasten in een veilige omgeving met ondersteuning van jouw docent.
  • Bouw je netwerk uit en vind gelijkgestemden in jouw groep.
  • Volg jouw droom en start vandaag nog met het ontvouwen van jouw talent op een professionele, ethische en integere manier.

Hoe lang duurt de opleiding?

  • Deze opleiding omvat 2 modules. Elke module bestaat uit 2 lesdagen van 10u00 tot 16u00 of 4 avonden van 19u30 tot 22u00.

  • Vanaf de start van je opleiding kan je iedere 3de dinsdag van de maand gratis deelnemen aan de opencirkelavond op onze locatie. Dit zijn de uitgelezen momenten om jouw kennis onder deskundige begeleiding om te zetten naar de praktijk. Dit met 1 doel: de drempel naar het werkveld voor jou zo laag mogelijk maken.

  • Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw skills verder up tot date houden via ons studenten- en oefenplatform.

Enkel fysieke lessen.

De lessen kunnen gevolgd worden op onze leslocatie in Genk.

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Elena Heylen
Ik volg(-de) opleiding, zowel bij Jasmien (mediumschap) als bij Marc (Lenormand), en ben zoooo blij deze 2 FANTASTISCHE mensen, met beide voeten op de grond, te kennen!! Ik was al bezig met Tarot en had (eerlijk gezegd!) mijn bedenkingen bij Lenormand maaaaaar... een lesgever als Marc geeft je een totaal andere kijk op kaartleggen!! Hij is zeer enthousiast, geanimeerd (belangrijk!!) hij laat IEDEREEN vrij in eigen inbreng en interpretatie, DIT maakte voor mij het verschil! Kortom.. een aanrader voor iedereen die nog zou twijfelen! Kom anders eens naar een trainingsavond: elke 3de dinsdagavond van de maand in Genk en ondervind dan zelf wat mijn(en velen anderen!)hun ervaring is 😃
Pascale Was
De opleidingen worden heel goed gegeven in een toffe sfeer. Ze werken met een fantastisch team. Gewoon een aanrader. Ook achteraf krijg je nog een goede begeleiding en ben je nog altijd welkom op hun oefenavonden.
Brigitte Storms
Ik en mijn dochter waren te gast bij de oefen avond lenormand. De cursisten hebben echt kennis en zijn eigen met de kaarten. Ook zijn we heel goed ontvangen. hele lieve mensen. En een hele mooie energie hangt er je voelt je er meteen thuis. Dank je voor de uitnodiging . En wie Weet tot snel . Gr Brigitte en Mendy
Heleen Bisshop
Heel waardevolle opleidingen die je niet enkel begeleiden bij het ontwikkelen van je talenten, maar je ook zoveel dichter bij jezelf brengen. Jasmien en Marc dragen kennis en kunnen over met zoveel passie en creeren telkens opnieuw een veilige omgeving om op jouw eigen tempo te groeien en bloeien!
Ingrid De Smet

Ik heb lenormand 1 en 2 gevolgd bij Marc. ook numerologie. Nu nog de masterclass afronden. Ik ben super tevreden met wat ik tot nu toe bij jullie geleerd heb ! hopelijk komen er nog vele uren scholing bij waardoor ik nog meer voor anderen kan betekenen ! een aanrader voor iedereen die hiervoor interesse heeft 🙂