Gratis verzending vanaf €30 (BE) en €50 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Themadagen Psychic & Spirit Art

De Themadagen Psychic & Spirit Art zijn erop gericht om jou de nodige tools te bieden om doorheen het creatief proces intenser te gaan verbinden met dat puur en onbezonnen stukje ‘jij’, jouw ziel en levensvonk, je gidsenteam en de Zielenwereld. Samen ontdekken we de link tussen jouw creatie en de zielsessentie, met één bijzonder doel: een tastbare, helende houvast creëren voor jezelf en de ander.

Binnen dit vakgebied kies jij de thema’s die resoneren met jouw “Zijn”, waardoor je in alle vrijheid jouw persoonlijk traject kan vormgeven.

Ons aanbod op dit moment: :

(Klik hierboven op een specifieke themadag voor meer info en startdata.)

Het Traject

Of je nu een absolute beginner bent of al wel wat ervaring hebt binnen mediumschap en het intuïtief artistieke vakgebied, tijdens deze themadagen zetten we samen in op het loskomen en ombuigen van beklemmende technieken en vastgeroeste overtuigingen. Dit creëert de opportuniteit om ten volle in ons creatieve licht te gaan staan en van daaruit energetisch te connecteren, ver voorbij alles wat tastbaar is.

Hoogtepunten van Artistiek Mediumschap:

  • Her-inner jouw pure creatieve onbezonnenheid en geef jezelf over aan die spontane, grenzeloze flow.
  • Leer jouw intuïtief voelen uiten vanuit dat pure, artistieke talent dat ook in jou verborgen ligt en ontvang de nodige tools om via jouw creatief proces je connectie te versterken.
  • Leer invoelen op jouw eigen creatie en die van de ander en ontdek hoe je via jouw zintuigelijke helderheden bepaalde patronen en inzichten liefdevol kan duiden.

Waar en wanneer?

  • Deze themadagen vinden plaats op zaterdag of zondag, van 10u tot 16u. De exacte data kan u terugvinden bij de afzonderlijke evenementen.
  • Deze lessen gaan live door op onze leslocatie in Genk.

Enkel fysieke lessen.

De lessen kunnen gevolgd worden op onze leslocatie in Genk.

Twijfel je nog?

Wat onze studenten zeggen

Nicole Lemmens

Interessant, leerrijk maar vooral verrassend. Heleen spreekt met zoveel passie over psychic art dat de kans groot is dat deze “microbe” je ook” besmet”.
Met kennis van zaken begeleidt ze je met het creëren van aura tekeningen waarmee je jezelf verbaast.
Een echte aanrader voor iedereen!