Opleidingen


Medium/Healing Medium

Het mediumschap is veel meer dan een aangeboren talent, gave of aanleg. Door met elkaar te trainen leer je de basistechnieken, zodat je altijd bij informatie kunt. Je leert o.a. je chakra’s besturen en de energie op de juiste manier gebruiken, zodat je sneller en zorgvuldiger kunt werken. Een goede verbinding met de spirit maakt […]Lees meer »

Lenormand

Tijdens deze opleiding kaartleggen met de kleine lenormand gaan we te werk in verschillende modules waarbij we ons stap voor stap verdiepen in dit bekende orakel. De opleiding is voor iedereen toegankelijk en kan in eigen tempo gevolgd worden. Hieronder een overzicht van de thema’s die behandeld worden gedurende de opleiding. Naast  theorie zullen we uiteraard veel […]Lees meer »

Numerologie

Een opleiding die zich bezighoudt met het symbolische aspect van getallen. We leren de betekenis van de getallen, het berekenen van ons naamgetal, jaargetal, geboortegetal en persoonsgetal. Tevens komen huisnumerologie en relatienumerologie aan bod. Duur: 2 lesdagen van 9u30 tot 15u30 of 4 avonden van 19u-22u Docent: Marc Didden Kosten: 134,-€ Prijs incl. koffie, thee, […]Lees meer »

Basisopleiding Astrologie

Astrologie is een eeuwen oude wetenschap en vergt intense studie , wil je dit op professionele wijze kunnen beoefenen. We trachten tijdens deze 6 lesdagen zoveel mogelijke kennis te delen over de boeiende wereld van de astrologie met een scala aan mogelijkheden. Via de eeuwenoude, wetenschappelijk onderbouwde techniek van de astrologie, ga je via je […]Lees meer »

Vakopleiding Astrologie

Opleiding tot Professioneel Astroloog! Voor iedereen die er van houdt zich te stretchen en op professionele wijze aan de slag wilt gaan met astrologie, kan je na het volgen van de erkende basisopleiding astrologie, de beroepsopleiding tot praktijkvoerend astroloog volgen. Deze 3-jarige opleiding, welke in modules verloopt, betreft een parttime opleiding en biedt je de […]Lees meer »

Symbolon Tarot

De unieke combinatie tussen Tarot en Astrologie! SymbolonTarot is een uniek 78 tellend psychologisch inzichtelijk kaartendek. Als spiegels van de ziel toont het Symbolon in één oogopslag, welke route je op praktisch en emotioneel gebied in kunt slaan. Symbolon functioneerd als een bijzonder navigatiesysteem. Je wereld opnieuw in eigen hand nemen en vanuit eigen kracht […]Lees meer »