Datum

05 sep 2020 - 05 dec 2020

Tijd

10:00 - 16:00

Labels

Advanced,
Intermidiate,
Mixed Level
Jasmien Gerits

Organisator

Jasmien Gerits
Telefoon
+32 478 76 59 19
Email
info@mediumcollege.be
Website
https://www.jasmiengerits.be/
MediumCollege-1

Plaats

MediumCollege-1
Weg naar As 9, 3600 GENK

Prijs

536,00€

Vertrouwen in je Mediumschap – Dagopleiding zaterdag

Gun jezelf om te ontdekken waartoe jij in staat bent! 

Ben jij wel eens onzeker in je mediumschap? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou!

In deze opleiding ligt de nadruk op met het volste vertrouwen in je connectie te gaan staan. Hoe blijf je trouw aan jezelf en aan de zielenwereld? Hoe kan je steeds weer bij die info terecht en er ten alle tijden de essentie uithalen? Wat doet onzekerheid met je energie en hoe kunnen we dit ombuigen naar iets positief? Dit is slechts een deel van de onderwerpen die worden behandeld in deze module.

Opgelet! Voor deze opleiding is de basisopleiding “ontwikkel je mediamieke talenten” vereist.

Op het einde van deze opleiding ontvang je een certificaat dat je de opleiding gevolgd hebt. Na deze opleiding is er indien gewenst de mogelijkheid om door te stromen naar andere mixed level mediumschap opleidingen. Bij het MediumCollege kan je, indien je dit wenst tot 3 jaar mediumschap (dagopleiding, avondtraject duurt langer) volgen.

Duur
– 7 zaterdagen van 10u tot 16u
– vanaf de start van je opleiding kan je gratis iedere 3de dinsdag deelnemen aan een opencirkel. Het moment om echt te gaan oefenen op gasten.

Data
– 5/9
– 19/9
– 3/10
– 17/10
– 31/10
– 21/11
– 5/12

Investering in jezelf
– 536,-€ (prijs incl. Koffie, thee, water, versnaperingen, lesmateriaal en open cirkels) spreiding van betaling mogelijk in overleg

Onze leslocatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en busstation van Genk ligt op 600m. Gratis parkeren kan aan de molenvijvers op 450m van de leslocatie.

 


Word lid van de wachtlijst We zullen u informeren wanneer het product op voorraad aankomt. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.
Scroll naar top