Gratis verzending vanaf €30 (BE) en €50 (NL)

Vandaag verzonden, voor 16:00 besteld

eigen voorraad, onmiddellijk beschikbaar

0

Geen producten geselecteerd

Datum

05 sep 2022 - 19 dec 2022
Nu bezig...

Tijdstip

10:00 - 16:00

Prijs

€ 536,00

Verdiepingsmodule Mediumschap – De essentie van jouw mediumschap (8 maandagen)

Verdiepingsmodule mediumschap

De essentie van je mediumschap

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat jou als medium uniek en waardevol maakt?

Droom jij ervan om jouw mediamieke zintuigen optimaal te benutten?

Mist jouw connectie soms dat tikkeltje kracht om gevoel en emotie over te brengen?

Wil jij, naast verbinden, ook echt “raken”?

Vind je het soms moeilijk om tijdens een consult recht naar de essentie te gaan?

Is je antwoord op bovenstaande vragen meestal ja?

Dan is de verdiepingsmodule ‘De essentie van je mediumschap’ alles wat je zoekt om je mediumschap naar een hoger niveau te tillen! De bovenstaande situaties zullen de rode draad vormen in deze unieke module, die erop gericht is jou de nodige tools te bieden om in iedere situatie je connectie en professionaliteit binnen jouw mediumschap te bewaren.

Wat maakt iemand uniek? Wat maakt iemand anders dan alle anderen? Om antwoord te geven op deze vragen is het belangrijk om eerst en vooral de connectie met onze ziel te versterken. Tijdens deze lessen gaan we dan ook op zoek naar onze eigen essentie, wat ons bijzonder maakt als persoon, als medium.

We onderzoeken hoe we onze authenticiteit kunnen inzetten om dieper te duiken in persoonlijkheid, emoties en gevoelens. We brengen een verdieping aan binnen onze zintuiglijke waarneming en geven hierdoor ons helderzien, helderhoren, helderruiken, helderproeven, heldervoelen en helderweten een boost.

We verkennen elk hoekje van iemands “zijn”, om ten slotte te landen in de essentie. Tijdens deze lessen ontvang je de nodige tools om dit alles te verweven in een zielsverbindend verhaal.

Ben jij klaar om het zelfzekere medium in jezelf te ontdekken? Ik begrijp als geen ander dat dit een uitdaging kan zijn. Maar diep vanbinnen weten we allemaal dat dit de sleutel is tot overgave. En vergeet niet, ik ben er als ervaren medium (met heel veel zelfkennis!) om je hier stap voor stap door te begeleiden. Ben je klaar om deze uitdaging samen met mij aan te gaan?

Schrijf jezelf hieronder in en groei richting de beste versie van jezelf! 

Voor wie is deze verdiepingsmodule?

Deze verdiepingsmodule is voor iedereen die de basismodule ‘Ontwikkel je mediamieke talenten’ afgerond heeft.. Na deze opleiding is er indien gewenst de mogelijkheid om door te stromen naar de andere verdiepingsmodules  ‘Vertrouwen in je mediumschap’ en ‘Finetune je privéconsulten’. Na het voltooien van de 4 modules ontvang je van ons een certificaat “Mediumschap” voor het afronden van de volledige opleiding.

Praktische info over deze module:

Elke module omvat:
– 8 lesdagen op maandag
– De laatste lesdag bestaat uit een evaluatiemoment gevolgd door een individuele bespreking om jouw net dat stukje extra houvast te geven binnen jouw mediumschap.

Lestijden:
– steeds van 10u00 tot 16u00

Lesweekenden:
– 5 september 2022
– 19 september 2022
– 3 oktober 2022
– 17 oktober 2022
– 7 november 2022
– 21 november 2022
– 5 december 2022
– 19 december 2022

Prijs:
– 536 euro of 563 euro bij de optie om gespreid te betalen
– prijs is incl. koffie, thee, waters en lesmateriaal

Extra:
Vanaf de start van je opleiding kan je iedere 1ste dinsdag van de maand gratis deelnemen aan onze online trainingsavond via Zoom (19u30-22u00) en elke 3de dinsdag van de maand aan de opencirkelavond op onze locatie. Dit zijn de uitgelezen momenten om jouw kennis onder deskundige begeleiding om te zetten naar de praktijk. Dit met 1 doel: de drempel naar het werkveld voor jou zo laag mogelijk maken.

Liever gespreid betalen?

Locatie

Mediumcollege - Lesruimte 1
Weg naar As 9, 3600 Genk
Mediumcollege - Lesruimte 1
Jasmien Gerits

Organisator

Jasmien Gerits
Phone
+32 478 76 59 19
Email
info@mediumcollege.be
Website
https://www.jasmiengerits.be/