Datum

18 jan 2021 - 18 okt 2021

Tijd

19:30 - 22:00

Labels

Beginner,
Intermidiate
Jasmien Gerits

Organisator

Jasmien Gerits
Telefoon
+32 478 76 59 19
Email
info@mediumcollege.be
Website
https://www.jasmiengerits.be/
MediumCollege-1

Plaats

MediumCollege-1
Weg naar As 9, 3600 GENK

Prijs

536,00€

Ontwikkel je mediamieke talenten – Avondopleiding OP LOCATIE of ONLINE

 • Voel jij vaak dingen aan maar weet je niet waar het vandaan komt, wat het betekent en wat je ermee moet?
 • Voel je een natuurlijke drang om mensen te helpen met je talent, maar kan je dit enkel spontaan en niet wanneer de persoon voor wie je het wil doen voor je zit?
 • Weet je dat je een mediamiek talent hebt, maar is hetgeen je gecommuniceerd krijgt eerder vaag en wil je graag meer details kunnen overbrengen?
 • Of lukt het al aardig, maar mis je de flow in de informatie die je krijgt en geeft?
 • Wil je jouw mediumschap op een professionele en ethische manier uitoefenen zodat je zoveel mogelijk mensen effectief kan helpen met jouw talent?
 • Dan is deze opleiding helemaal iets voor jou!

Weg met de angst dat je het verkeerde zou zeggen of dat het niet lukt wanneer jij dat wilt.
Samen help ik je om de connectie met de ziel van de persoon tegenover je te maken én met de ziel van de overleden dierbare in de zielenwereld.

Hoe je dit doet?

Ik help je aanvoelen wanneer informatie van jezelf komt, van de andere persoon voor wie je de lezing doet, of van de zielenwereld. Zodat jij de ambassadeur van jouw mediamieke talenten wordt!

Deze opleiding is de ideale basis waarop je keer op keer kan terugvallen om van jouw mediumschap een succes te maken.

Wat leer je?
De opleiding bestaat uit theorie en praktijk. Het is namelijk belangrijk eerst de basiskennis te leren om die dan gericht te kunnen oefenen.

Thema’s die we behandelen zijn:

 • Wat is mediumschap en wat is het niet?
 • Hoe werkt mediumschap?
 • Wat is een goed consult?
 • Wat is het verschil tussen psychic en mental mediumschap?
 • Wat is energieleer?
 • Welke disciplines zijn er binnen het mediumschap?
 • Wat betekent ethiek & integriteit in het mediumschap?
 • Wat is de kleurenleer?
 • Wat is het verschil in communicatie met overledenen versus foto’s lezen?

Waarom deze opleiding?

Ik weet uit eigen ervaring hoe het is als je mediumschap niet loopt zoals jij het wil. Je begint aan alles te twijfelen en wordt bang om te zeggen wat je voelt, hoort of ziet. Je gaat enkel nog op veilig spelen. En dat werkt niet…

Het zijn deze ervaringen die me met vallen en opstaan leerde om zelfs op de meest moeilijke momenten toch mijn beste mediumschap naar boven te halen. In mijn werk als professioneel medium zag ik vaak mensen die tegen hetzelfde aanliepen. Zo ontstond de passie om anderen in hun mediumschap te begeleiden, hen te helpen om zelfzeker in elke verbinding te gaan staan en de beste versie van zichzelf te worden.

Ik richtte het MediumCollege op om jou die lange weg van ups en downs te besparen. Ik had destijds niets liever gewild dan iemand aan mijn zijde die me begeleidde, uit mijn comfortzone trok en me het vertrouwen gaf.

Hoogtepunten van deze opleiding

 • Ontwikkel jouw mediamieke talenten door theoretische kennis en praktijkervaring op te doen.
 • Leg een solide fundering voor de verdere groei van jouw mediumschap door te leren van de beste mediums met internationale ervaring.
 • Leer de skills die je nodig hebt als medium in een ondersteunende, veilige omgeving waar je vrijuit vragen kan stellen.
 • Laat jouw zelfvertrouwen groeien door gratis deelname aan open cirkels waar je kan oefenen op gasten in een voor jou vertrouwde omgeving en met de ondertsteuning van je docent.
 • Bouw jouw netwerk uit en vind gelijkgestemden in jouw groep.
 • Volg eindelijk jouw dromen om jouw talent op een professionele, ethische en integere manier uit te bouwen.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Op het einde van deze opleiding ontvang je een certificaat dat je de opleiding gevolgd hebt. Na deze opleiding is er indien gewenst de mogelijkheid om door te stromen naar de mixed level mediumschap opleidingen. Bij het MediumCollege kan je, indien je dit wenst tot 3 jaar mediumschap (dagopleiding, avondtraject duurt langer) volgen.

Hoe lang duurt de opleiding?

– 14 maandag avonden van 19u30 tot 22u
– vanaf de start van je opleiding kan je gratis iedere 3de dinsdag deelnemen aan een open cirkel op onze locatie of via de online trainingsavonden elke 1ste dinsdag van de maand. Dit zijn de momenten om echt te gaan oefenen op gasten.

Data 
– 18/1
– 1/2
– 22/2
– 8/3
– 22/3
– 19/4
– 10/5
– 31/5
– 14/6
– 28/6
– 6/9
– 20/9
– 4/10
– 18/10

Virtuele of fysieke lessen

 Uniek aan deze opleding is dat jij zelf kan kiezen (tot de dag voor iedere les) of je de les op locatie in Genk of virtueel volgt. We doen er alles aan om jouw opleiding tot een groot succes te maken, ook in deze coronatijden!

Wat is jouw investering?

– 536,-€ (prijs incl. koffie, thee, water, versnaperingen, lesmateriaal en open cirkels).

Wens je je in te schrijven, gelieve hiervoor te mailen naar info@mediumcollege.be (voorbeeld van betalingsplan, zie betalingsvoorwaarden).

Onze leslocatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en busstation van Genk ligt op 600m. Gratis parkeren kan aan de molenvijvers op 450m van de leslocatie.


Word lid van de wachtlijst We zullen u informeren wanneer het product op voorraad aankomt. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.
Scroll naar top