Datum

30 mei 2021

Tijd

10:00 - 15:00

Labels

Advanced,
Beginner,
Intermidiate,
Mixed Level
Marc Didden

Organisator

Marc Didden
Telefoon
+32 468 50 76 05
Email
marc@mediumcollege.be
MediumCollege-2

Plaats

MediumCollege-2
Weg naar As 9, 3600 GENK

Prijs

95,00€
INSCHRIJVEN

Numerologie – Dagopleiding Zondag

***GRIJP JE KANS, VANWEGE CORONA ZIJN ER ZEER KLEINE GROEPEN. HIERDOOR HEB JE BIJNA PRIVELES!!!***

Een opleiding die zich bezighoudt met het symbolische aspect van getallen.

Iedereen weet wel wat zijn geboortegetal is en kan in grote lijnen enigszins uitleggen wat dit betekent. Je hoort wel eens: “ik ben een acht en ik moet leren omgaan met macht en geld”. Maar hoe kom je nou precies aan die 8 en wat zijn je kwaliteiten en valkuilen die met die 8 gepaard gaan. Welke getallen hebben een invloed op die 8,….dan moet men het antwoord schuldig blijven.

Tijdens deze opleiding leer je dieper op alle getalsberekeningen omtrent jezelf of anderen in te gaan. Zo komen ondermeer je naamsberekening die gepaard gaat met het aardse, als je lotsgetallen aan bod die gepaard gaan met het kosmische aspect.

Je leert welke datums ideaal of net te vermijden zijn om bepaalde projecten te starten of stop te zetten. Wat zijn de numerologische tendensen voor het komende jaar, wat staat je zoal te wachten en waar kan je het best anticiperen door kennis te hebben van getallen.

En wat betekenen die dubbele getallen die je steeds weer ziet, hier kom je bijvoorbeeld eindelijk te weten wat 21.21 uur als je dat al een week op rij ‘toevallig’ ziet en waarom je tankbeurt voor de tweede maal op rij 64, 64 bedraagt.

Kortom een leuke maar ook uitdagende cursus die je voor de rest van je leven zal gebruiken…

Duur: 1 lesdag van 10-15u

Investering in jezelf: 95,-€. Prijs incl. koffie, thee, waters, versnaperingen en lesmateriaal.

Onze leslocatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en busstation van Genk ligt op 600m. Gratis parkeren kan aan de molenvijvers op 450m van de leslocatie.


Inschrijven

Numerologie - 30/05/2021
Beschikbaar Tickets: 4
Het Numerologie - 30/05/2021 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Word lid van de wachtlijst We zullen u informeren wanneer het product op voorraad aankomt. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.
Scroll naar top