Datum

30 jan 2021 - 05 jun 2021

Tijd

10:00 - 16:00

Labels

Advanced,
Intermidiate,
Mixed Level
Jasmien Gerits

Organisator

Jasmien Gerits
Telefoon
+32 478 76 59 19
Email
info@mediumcollege.be
Website
https://www.jasmiengerits.be/
MediumCollege-1

Plaats

MediumCollege-1
Weg naar As 9, 3600 GENK

Prijs

536,00€
INSCHRIJVEN

De essentie van jouw mediumschap – Dagopleiding

Heb je het gevoel dat je niet altijd aan de behoeftes van je ontvanger kan voldoen?
Mis je soms de samenhang of het verhaal in je communicatie?
Voel je de connectie en emotie van de overledene maar krijg je het niet goed verwoord?
Word je zelf soms emotioneel en kan je hierdoor moeilijker communiceren?
Is het een uitdaging om een goede balans te vinden tussen “bewijs” en “gevoel”?

Is je antwoord op bovenstaande vragen meestal ja?

Dan is deze opleiding ‘De essentie van jouw mediumschap’ alles wat je zoekt om je mediumschap tot een hoger niveau te tillen! De bovenstaande situaties zullen de rode leidraad vormen in deze unieke opleiding die erop gericht is jou de nodige tools te geven om in iedere situatie jouw professionaliteit te bewaren.

Want zoals je weet kan een psychic of mediamieke reading een immens verschil maken in het leven van je ontvanger. Jij gaat in op de behoefte van zielen om te communiceren. Jij brengt mensen door communicatie dichter bij hun geliefde in de zielenwereld. Jij geeft hen  dat sprankeltje hoop dat ze er niet alleen voor staan!

Dit gevoel overbrengen kan echter enkel wanneer we onszelf uitdagen om een goede balans vinden in onze communicatie tussen wat de overledene ons vertelt en wat de ontvanger moet horen. Het is onze job (en plicht!) om tot de werkelijke essentie te komen.

Als je het hiermee eens bent, is het een logische stap voor jou om te blijven werken aan jouw mediumschap. We zijn immers allemaal onderweg en leren iedere dag bij over onze gave om licht en liefde in mensen hun leven te brengen.

Ben jij klaar om kritisch naar jouw eigen pad te kijken? Ik weet het, introspectie in jezelf is niet altijd makkelijk. Maar diep vanbinnen weet je wel dat het nodig is. En vergeet niet, ik ben er als ervaren medium (met heel veel zelfkennis!) om je hier stap voor stap door te begeleiden. Ben je klaar om deze uitdaging samen met mij aan te gaan?

Schrijf jezelf hieronder in en ontdek welk verschil jij hierin kan maken!

Op het einde van deze opleiding ontvang je een persoonlijk certificaat. Na deze opleiding is er indien gewenst de mogelijkheid om door te stromen naar andere mixed level mediumschap opleidingen. Bij het MediumCollege kan je, indien je dit wenst tot 3 jaar mediumschap (dagopleiding, avondtraject duurt langer) volgen.

Duur
– 7 zaterdagen van 10u tot 16u
– vanaf de start van je opleiding kan je gratis iedere 3de dinsdag deelnemen aan een opencirkel. Het moment om echt te gaan oefenen op gasten. De kers op de taart van jouw opleiding!

Toelatingsvoorwaarden
Voor deze opleiding is de basisopleiding “ontwikkel je mediamieke talenten” vereist.

Data
– 30/1
– 13/2
– 6/3
– 20/3
– 24/4
– 22/5
– 5/6

Investering in jezelf
– 536,-€ (prijs incl. Koffie, thee, water, versnaperingen, lesmateriaal en open cirkels) spreiding van betaling mogelijk in overleg

Onze leslocatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en busstation van Genk ligt op 600m. Gratis parkeren kan aan de molenvijvers op 450m van de leslocatie.

 

 


Inschrijven

De essentie van jouw mediumschap - start 30/1/2020
Beschikbaar Tickets: 1
Het De essentie van jouw mediumschap - start 30/1/2020 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Word lid van de wachtlijst We zullen u informeren wanneer het product op voorraad aankomt. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.
Scroll naar top