Datum

05 feb 2021

Tijd

19:00 - 22:00

Labels

Advanced,
Beginner,
Intermidiate,
Mixed Level
Marc Didden

Organisator

Marc Didden
Telefoon
+32 468 50 76 05
Email
marc@mediumcollege.be
MediumCollege-1

Plaats

MediumCollege-1
Weg naar As 9, 3600 GENK

Prijs

65,00€
INSCHRIJVEN

Communicatie met je onderbewustzijn

Luister naar je “echte zelf”

Tijdens deze workshop leer je op enkele uren tijd op een effectieve en wonderbaarlijke manier hoe je kan communiceren met je onderbewustzijn, je eigen ‘Spirit’ en connectie met je bron.

Wat heb jij of ‘anderen’ jezelf te vertellen? Hoe kan dit je helpen naar een effectiever, gezonder of rijker leven? Hoe doe je dat bij jezelf en bij anderen.

Deze workshop is interessant voor iedereen die zichzelf of een ander beter wil leren kennen, maar ook voor therapeuten en ‘healers’ om te verifiëren of hun therapie zinvol is voor hun cliënt en of het al dan niet effect heeft gehad en veel meer.

Duur
1 avond van 19-22u

Investering in jezelf
65,- € inclusief koffie, thee, waters, versnaperingen en een wonderbaarlijke avond.

Onze leslocatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en busstation van Genk ligt op 600m. Gratis parkeren kan aan de molenvijvers op 450m van de leslocatie.


Inschrijven

Communicatie met je onderbewustzijn - 5/2/2021
Beschikbaar Tickets: 11
Het Communicatie met je onderbewustzijn - 5/2/2021 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Word lid van de wachtlijst We zullen u informeren wanneer het product op voorraad aankomt. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.
Scroll naar top