Ons Team


Jasmien Gerits

Jasmien Gerits

Mijn naam is Jasmien Gerits, docent en zaakvoerder van MediumCollege België.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik me ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde dan de meeste mensen waarnemen. Ik leerde al snel dat niet iedereen op dezelfde manier naar de wereld kijkt als ik. Gelukkig valt de appel niet ver van de boom, en zeer geboeid door het paranormale ging ik regelmatig met mijn moeder mee naar spirituele en paranormale bijeenkomsten en workshops. Op deze bijeenkomsten en workshops heb ik vele interessante mensen ontmoet waar ik dikwijls boeiende gesprekken mee had en ook veel van leerde. Naarmate ik ouder werd, werd mijn drang om mij verder te verdiepen in de materie alleen maar groter. Het werd een deel van mijzelf dat zich als een vis in het water voelde binnen de paranormale branche.

Rond mijn 17de ben ik mijn eigen zoektocht begonnen om mijn mediamieke talenten verder te ontwikkelen. Enkele jaren later heb ik studie mogen volgen bij het MediumCollege in Nederland en het Arthur Findlaycollege  in Engeland. Ik heb er enorm veel bijgeleerd, en niet in het minst het zelfvertrouwen en de zelfzekerheid verworven die nodig is om de kennis over te brengen naar anderen.

Het MediumCollege in België is ontstaan vanuit mijn passie om deze al zeer oude kennis te mogen overdragen. Samen met Marisa Bottenheft, de eigenaar, oprichtster en stuwende kracht van het MediumCollege vonden we dat het unieke aanbod niet enkel in Nederland beschikbaar hoefde te zijn. We hebben dan in overleg besloten om in samenwerkingsverband, hetzelfde concept ook in België op te zetten. Sinds kort kan je dus ook in België terecht om je mediamieke en paranormale talenten verder te ontwikkelen en je te verdiepen in het paranormale vakgebied.

Het overdragen van passie en kennis is als een leerschool voor het hele leven, waarbinnen ik elke dag nog nieuwe facetten leer kennen. Ik vind het dan ook een eer om deze kennis te mogen over dragen.  Het is het mooiste wat er is.

Website: www.jasmiengerits.be

E-mail: info@mediumcollege.be

Mobiel: +32 478 76 59 19


Marc Didden

Mijn naam is Marc Didden, geboren in 1970 te Diest en bij de Wicca Mistral Coven gekend onder de naam Qzirmo.
Sinds 1994 bestudeer ik numerologie en orakelkaarten, met in het bijzonder de kleine Lenormand. Met deze kaarten geef ik consulten en cursussen sinds 1998.

Doorheen de jaren heb met de kleine Lenormand kaarten een eigen systeem van kaartleggen ontwikkeld waarin de numerologie verweven zit. Het is voor mij een voorrecht dit systeem aan iedereen die er interesse voor heeft door te geven.

Vanaf 2016 zal ik als Docent bij het MediumCollege de opleiding kaartleggen en numerologie verzorgen.

 

 

Facebookpagina: Qzirmo orakels 

E-mail: marc@mediumcollege.be

Mobiel: +32 468 50 76 05

 


Sandra Jansen Van Galen

Mijn naam is Sandra. In het jaar 1998 ben ik gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 ben ik erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heb ik mezelf verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van mijn werk. Met hart en ziel ben ik aan het vak verbonden en heb ik mijn bedrijf opgericht.

Naast mijn fascinerend beroep als erkend praktiserend astrologe, heb ik mezelf via het reguliere circuit verder gespecialiseerd tot gediplomeerd gezins,- kinder en jongerencoach. Daarbij met de verdieping als astrologisch opvoedcoach. Tevens werk ik met de zachte, holistische en ondersteunende kleurentherapie Aura Soma en Essentiële Olieën.

Als gediplomeerd astrologisch studie- en loopbaanbegeleidster, coach en begeleidt ik mensen richting het vinden van hun werkelijke passie in hun werk, vrije tijd en probeer ik heroriëntatie te bieden.

Daarnaast heb ik de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd en met succes afgerond. Hierdoor heb ik de mogelijkheid, intense en grote levensthema’s, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen. Dit, zodat verstikkende verbintenissen en beperkte overtuigingen los gelaten worden en je energie weer vrij kan stromen.

Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben inmiddels geresulteerd tot het docentschap. Ik heb daarom ‘Instituut Sandra’ opgericht, waar ik met veel plezier en passie workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen aanbiedt.

Tevens verzorgt ik astrologische trainingen en vakopleidingen astrologie, als docente bij het MediumCollege Nederland en België.

Daarnaast ben columniste en tevens auteur van het astrologische Symbolonkaartendek welke online wereldwijd, waaronder ook Engelstalig www.symbolon.cards via vele sites worden aangeboden.

Lees meer...

 

Website:www.sandrajansenvangalen.nl

E-mail: sandra@mediumcollege.be

Mobiel: +31  6 413 830 76